Lutfen arkadaslar cok acil..!

narch

New member
Reaction score
0
Arkadaslar windows um orjinal degil WINXPACTIVATOR adinda bir progrmla etkinlestirmistim..su anda guncellemeleri yapiyor herhangi bir sorun yok fakat bugun pc yi actigimda windows unuzu etkinlestirmek icin 7 gun kaldi diyor bende etkinlestirme boilumune gidiyorum windows unuz zaten etkinlestirildi diyor bune simdi biri bana izah edebilirmi??

narch' Alıntı:
Arkadaslar windows um orjinal degil WINXPACTIVATOR adinda bir progrmla etkinlestirmistim..su anda guncellemeleri yapiyor herhangi bir sorun yok fakat bugun pc yi actigimda windows unuzu etkinlestirmek icin 7 gun kaldi diyor bende etkinlestirme boilumune gidiyorum windows unuz zaten etkinlestirildi diyor bune simdi biri bana izah edebilirmi??
SİMDİ EGERKİ DAHA ONCEDEN SERİAL DEGİSTİRME PROGRAMİNLA FORMATDAN SONRA KENDİ SERİALİNİ YAZDİNSA OYLE OLUR : ) AMA BENİM BİLDİGİM O PROYDU ETKİNLESTİRME CİKMAMASİ GEREK

serial degistime programi degil bu bende bilmiyorum aslinda formati attim cd nin kendi orjinal KEY no sunu yazdim kabul etti fakat degistiriniz dedi etkinlestirme yapmadi.bende sitenin birinden bir pogam buldum indidim sadece cift tikladim etkinlestidi yaklasik 1 ay dir kullaniyorum sorunsuz ama bugun pc yi actigimda ufak bir uyari penceresinde urununuzu etkinlestirmek icin son 7 gun kaldi seklinde bir uyari veriyor.bende simdi etkinlestir e tiklayinca windowsunuz zaten etkinlestirildi diyor.update sayfasindan test yapiyorum update sorunsuz bunu nasil duzeltirim yada bu sorun ne anlmadim lutfen yardim

Geri