lutfen acil yardim

tfn89

New member
Reaction score
0
arkadaslar bi problemim var sorunum www. 99downloads .de adresinden divxplayer indirdim kullandim fakat ucretliymis ucretli oldugunu bilmiyordum benim bildigim bisey ucretliyse once ucretini odersin sonra download edersin neyse aradan 1 ay gecti mail adresime almanca mailler gelmeye basladi anlamiyorum ama 110.29 euro bi banka numarasina yatirmam gerektigi soyleniyor avukat ismi imzasi filan var ne yapmaliyim cok tedirginim lutfen biseyler soyleyin

daha önce de yorum yapmisdim lakin her ne hikmetse yorumum editlenmis Buna üzüldüm !
Yardimci olabilirim gelen E Mail ile ilgi gönderen SITE SAHIBLERININ SERVIS talebin yerinde olup olmadigina iliskin nasil bir kayit yapilarak program sitesinde indirilgi veyahut, sitesin üyeleri bilgilendirdigini belirttgi ilk girisdeki bilgilendirme ONAY kabulundeki sartmanenin yasal ayaginin olup olmadigini bir kac seri site arastirmasi ve göndereilen maillerin tercümesinden sonra alacaginiz veya yapabilecekleriniz konusunda almanca ne gerekiyorsa ,bilg verebilir özel den de yardimci olabilirim, size bildirim posta yoluyla gelmeyene kadar harekete gecmeyin, ! ÖZELDEN YARDIMCI olabilirim eger konunuzun takipcisi olacaksaniz, ! IYI FORUMLAR; DILIYORUM;

Öyle saçmalık olmaz ,
Keza size yapılan bildirimin göründüğü kadarıyla hukuki dayanağı yok.
Siz deneme maksadıyla indirdiyseniz ne olacak ?
Hem ücretsiz paylaşım yapıp hem de sizden ücretmi talep edecekler ?
Programı bilgisayarınızdan silin , size gelen maile de
Türkçe olarak , programın deneme maksadıyla kullanıldığını ve hoşunuza gitmediğini
Bu sebeple satın almak istemediğinizi ve bilgisayarınızdan kaldırdığınızı söyleyin.
Bundan başka yapabileceğiniz bir şey yok.Onların da yok.
Elinize basılı bir kağıt , duruşma celbi , ihtarname vb. bir belge geçerse bu başlıktan bizi bilgilendirin yapılması gerekenler hakkında bilgi veririz.

Geri