Luis Figo : Herkes Beşiktaş'ı İzLiyor..

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Portekizli efsane, Hugo Almeida, Simao, Manuel Fernandes ve Quaresma için 'Mükemmel futbolcular' tanımlamasını yaptı, Beşiktaş'ın futboluna büyük katkı sağlayacaklarını söyledi

2q00upt.jpg

İnönü'de Portekiz bayrakları açılıyor, 'Formanda ter olmaya geldim' marşı Portekizce söyleniyor. Portekiz'de de durum farklı değil. Beşiktaş, Portekiz'de en az Porto, Sporting ve Benfica kadar popüler bir takım ve ülkenin 4. büyüğü haline geldi. Portekizliler, Siyah-Beyazlı takımın maçlarını merakla takip ediyor. Öyle ki Luis Figo, Londra'da bulunmasına rağmen Buca maçını takip etti, 5-1'lik skoru Record Gazetesi için yorumladı.

TÜRKİYE'DEN TEKLİF ALMADIM

PORTEKİZLİ efsane, 'Beşiktaş şampiyon olmak için İspanya, İtalya ve Almanya gibi büyük liglerden futbolcu topluyor. Beşiktaş, çok yetenekli. Bu noktada çok iyi oynayıp oynamayacaklarını bilmiyorum ama dört Portekizli oyunlarına çok şey katacak. Almeida, Simao, Fernandes ve Quaresma mükemmel oyuncular' diye konuştu.

FİGO, 'Bir gün Türkiye'de çalışmak ister misin?' şeklindeki bir soru üzerine 'Türkiye'den teklif almadım. Şu anda böyle bir düşüncem yok. Inter'deki görevimde mutluyum' karşılığını verdi.

- AKŞAM -​

Geri