luganonun AYIBI...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0

Peki Lugano'nun bu hareketinin cezası ne olmalı ?
fft17_mf16201.jpg

Fener maçının bitiminde Lugano'nun tribünlere elle yaptığı "8" işareti...​

kenidi ayıbı lugano'nun zaten nasıl bi adam olduğunu herkes biliyo... kendisini en içten dileklerimle saygıyla anıyorum o resmi her gördükçe....

bi gün gelir o da öğrenir beşkitaş'a saygılı olmayı....

Allah Allah maç bitmiş.Beşiktaş'ı yenmişiz.adam seviniyor.buna ceza falan verilmez cok saçma düşünüyorsunuz
Ayıp neden Lugano'nun olsun?ayıp ruhsuz oynayıp 8 yiyen Bjkli futbolcularındır.
Arda gelsin kadıköyde ''0'' işareti yapsın
Holosko gelsin sami yende ''5''işareti yapsın...
ne var yani bunda...

Allah Allah maç bitmiş.Beşiktaş'ı yenmişiz.adam seviniyor.buna ceza falan verilmez cok saçma düşünüyorsunuz
ne var yani bunda...

ortamı germe plz;konumuz lugono
nerden nereye atlıyosun
luganoya cezada verılmez bu fedarasyon olkukca​

ortamı germe plz;konumuz lugono
nerden nereye atlıyosun
luganoya cezada verılmez bu fedarasyon olkukca​

konumuz sadece lugano mu yoksa Beşiktaş'ın Liverpool deplasmanında elde ettiği sonuca karşı yapılan hareket mi?ortamı germiyorum sen bu tip konular açarak insanları dolduruşa getiriyorsun.taçtan gelen gol diye konu açtın açıklama yaptık,federasyona olan güvensizlik konusunda yazılar yazdık ortalarda yoksun.
herkesin sevinç biçimi başkadır.Fatih'te 6işareti yaptı Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında,o da mı ceza alacak?Adnan Polat 20:45 diye açıklama yaptı onun da hak mahrumiyeti mi alması gerekiyor?
Ayıp Lugano nun ayıbı değildir.ben hiç bu şekilde ceza alan bir oyuncu görmedim.

pascalda sevinmişti hatırlıyorsunuz dimi unutanlara gösterelim:

hatırladınızmı bu sev,nçten sonra fbli medyanın neler yazdığını insanları nasıl etkilediklerini o zamanın yönetimine nasıl baskı kurulduğunu !!!!

sevinmek 8 le yapılmaz işte böle yapılır!!!

fransada doğdu
BEŞİKTAŞLI oldu
Helal olsun sana
PASCAL NOUMAAAA
PASCAL NOUMAAAA!!!!

8 işaretiyle noumanın hareketi de hakkaten birbirinin aynısı :) valla ben kızarkadaşımla birlikte maç izleyeceğim futbolcu gelecek orasıyla burasıyla oynayacak.siz sindirebiliyorsanız lafım yok..

hatırladınızmı bu sev,nçten sonra fbli medyanın neler yazdığını insanları nasıl etkilediklerini o zamanın yönetimine nasıl baskı kurulduğunu !!!!

fransada doğdu
BEŞİKTAŞLI oldu
Helal olsun sana
PASCAL NOUMAAAA
PASCAL NOUMAAAA!!!!

Bence gayet dogru bir hareket yapti. Ben de tribunde Chelsea formali seyircileri gorsem ben de 8 yapardim.

oda sevinmişti

bu arada o.....ç..... volkan die bağırdık hadi biz bi terbiyesizlik yaptık o nie tşk etti bizden kapalının önüne gelip çok hoşuna gitti sanırım :)

unutamazlar tabi :)

ne var yani bunda...

onun ne haddine düşer o işareti yapmak... çarşı chelsea forması giyince ağlıonuz?..
neyse bi arakdaşın da dediği gibi bir gün beşiktaşa saygılı olmayı öğrenir... ha öğrenmezse Nouma gibi biri çıkar öğretir!..

fransada doğdu
BEŞİKTAŞLI oldu
Helal olsun sana
PASCAL NOUMAAAA
PASCAL NOUMAAAA!!!!

oda sevinmişti

bu arada o.....ç..... volkan die bağırdık hadi biz bi terbiyesizlik yaptık o nie tşk etti bizden kapalının önüne gelip çok hoşuna gitti sanırım :)

yine fenerliler dolmuş buraya.

işin güzel tarafı pascalı onlar da unutamamış.

süpersiniz siz!.. zaten fenerliler mahalle karısı gibi herşey atlamasalar olmaz... hayır bi gün atladıkları yer pascal olcak sora yazık olcak :)

Bu Konu Daha Öncede Kapatılmıştı Bu Tarz Konuların Nerelere Çekilebileği Ortada Zaten Bir Süre Bekledim Konuyu Akışına Bıraktım Ama Olmuyor Adam Akıllı Tartışmayı Öğreninceye Kadar Bu Tarz Konulara Bölümde Müsade Edilmeyecektir Konu Locked...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri