Lugano tedirginliği

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı yıldızın, sürekli artan performansı nedeniyle talipleri artarken, Fenerbahçe Yönetimi’nin Lugano’yu takımda tutmak için formül aradığı bildirildi

fft17_mf135142.Jpeg

Fenerbahçe’nin tecrübeli savunma oyuncusu Lugano’nun istikrarlı futbolu ve son dönemlerdeki müthiş formu yönetimi hem memnun ederken, hem de sıkıntıya soktu.
Birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken ve sayısız transfer teklifleri alan Uruguaylı yıldızın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması panik havası yarattı.
Lugano ile ön görüşme yapıldığı ancak tecrübeli oyuncunun henüz imza atmaya yanaşmadığı öğrenildi. Özellikle İtalyan kulüplerinin kıskacı altında bulunan Uruguaylı oyuncunun piyasası her geçen gün biraz daha artarken, Fenerbahçe Yönetimi, takımın en önemli isimlerinden biri olan Lugano’yu sarı-lacivertli forma altında tutmak için formüller arıyor.
Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunda ağır adımlar atan ve Ocak ayını beklemeye koyulan Lugano’nun pazarlık masasına daha güçlü oturmayı planladığı bildirildi.
Lugano’nun ücretine yüklü bir zam istediği, Juventus’un baskıları nedeniyle de kafasının karıştığı kaydedildi.

KAYNAK

Juve bu adamın peşini bırakmıyor

su adamı kaptırırsak YazıkLar oLsun öLe yönetime...

Lugan0 bırakmaz....ii cocuk o Parasını da alıyo gercekTen sağLam kaynakTan Haberim var yakınım eDu ve Lugano'ya...!​

Adam quseL defans we cok belescı xD kaLsın bu.!

Lugano'nun Gitmeye hevesLi oLduğunu sanmıyorum tabi işin içine para girmeyince.
Son zamanLarda Bir Forwet oyuncusuna döndü 2 maçta 2 gol.Guiza iLe kafa kafaya gidiyorLar =)
Ama kaçırıLmaması gereken bir futboLcu en azından 2 sene daha bizde kaLması gerekLidir.
Ayrıca Fenerbahçe yönetimininde başarıLı transferLerindendir.süper ligde onun kadar kaLiteli bir servet war ben başka stoper göremiyorum !

bisi deme :durdurun
ama gercekDen bu aDam bırakmıcak bizi...Çok seviyorum..HeLe yüzüme bakarak konusması yok mu....ama EDu biraz soğuk.....adamLar FenerLi abi...KraL adamLar..​

Sen ÖyLe Diyosan Doğrudur Kanka:goz:
Ama Bu Arada Bi YanLışLık OLmasın Ben FbLi DeğiL Hoşuna Gitmeyecek OLsa da SöyLemeLiyim Koyu Bir GS Taraftarıyım:biggrin

Sen ÖyLe Diyosan Doğrudur Kanka:goz:
Ama Bu Arada Bi YanLışLık OLmasın Ben FbLi DeğiL Hoşuna Gitmeyecek OLsa da SöyLemeLiyim Koyu Bir GS Taraftarıyım:biggrin

eveT şimDi yüzümDe bi morluk oLusTu haFiFTén :durdurun
ama seviyosun dimi ? bu adamı ..|​

eveT şimDi yüzümDe bi morluk oLusTu haFiFTén :durdurun
ama seviyosun dimi ? bu adamı ..|​

WaLLa Doğrusunu SöyLemek Gerekirse Sempatik Adam:goz:
Herneyse Biz Bu Muhabbeti Daha FazLa UzatmayaLım Forum OyunLarına Dönmesin Burası:durdurun

Geri