Lugano: Son dakika belki gol olabilirdi

mchasso

New member
Reaction score
0

Turkcell Süper Lig’in sona ermesi ile birlikte takımlarda mücadele eden yabancı futbolcular ülkelerine dönmeye başladı.

Şampiyonluğu kendi evinde Trabzonsporla berabere kalarak kaybeden Fenerbahçeli futbolculardan Guiza soruları yanıtsız bırakırken, Lugano ise anons kurbanı olduğunu söyledi. Eşi ile birlikte ülkesine dönen Fenerbahçe’nin Uruguaylı yıldızı Diego Lugano, “Maçın son dakikasında anonsu duydum ve kaleci Volkan’a geri pas verdim. İleri vuracaktım. Belki gol olabilirdi. Çok üzgünüm” dedi.

Bu arada Galatasaraylı futbolcu Milan Baros ve Eskişehir’in kalecisi İvesa eşi, çocuğu ve köpeği ile ülkelerine gittiler.

Kaynak

90 Dakika Atamadınız 30 Saniyede mi Atacaksın.
DöküLmüş Sütün Davası OLmaz Lugano :)

~SiLenT ScЯeaM~;5013774' Alıntı:
90 Dakika Atamadınız 30 Saniyede mi Atacaksın.
DöküLmüş Sütün Davası OLmaz Lugano :)

niye 90 dk gol atılmayınca son 30sn gol atılmıyomu :D

:D:D bu nası bişeydir ya.. trabzon diyoz lan.. set çekmişler resmen o kaleye.. son dakkalardada yüklenseler nolurduki.. çok çok guiza kafayı direğe çarpardı..

Bu anonsu yapanın ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

niye 90 dk gol atılmayınca son 30sn gol atılmıyomu :D

Biz öyle çok maç kazandık .

Ha senn takımın atamıyo galiba onu demek istedin :durdurun

Emzik Lazım Emzik.
30 Saniye Daha Oynasaydınız Şampiyondunuz DeğiL mi? :):)
DenizLi'de Hakem Maçı Tekrar Oynatmıştı Yine Atamadınız Yine Atamadınız. :)
Anons OLayı Sayesinde Kısa SüreLi Sevinç Yaşadınız Kıymetini BiLin.

~SiLenT ScЯeaM~;5013782' Alıntı:
Emzik Lazım Emzik.
30 Saniye Daha Oynasaydınız Şampiyondunuz DeğiL mi? :):)
DenizLi'de Hakem Maçı Tekrar Oynatmıştı Yine Atamadınız Yine Atamadınız. :)
Anons OLayı Sayesinde Kısa SüreLi Sevinç Yaşadınız Kıymetini BiLin.

Emziği sen alda başkasının şampiyonluğuna sevinme.

Kendin çık şampiyon ol =)

tabi 10 senede bir bu sevinci yaşadığın için sende haklısın.

İnsan bi şekilde egosunu tatmin etmeli :D

Anons yapılmasa fenev bu maçı 5-1 alırdı bence katılıyorum lugano ya

Eğer ki Fenerbahçe Bizi Hakem KararıyLa DeğiLde HakkıyLa ŞerefiyLe MağLup Etseydi ve Bugünde Şampiyon OLsaydı Bursa Şampiyon OLamadı Diye Sevinirdim.
Ama ÖyLe OLmadığı İçin Bugün Bursa'nın ŞampiyonLuğuna DeğiL Fener'in Düştüğü HaLe Seviniyoruz.
Seneye Bi Bakarsın Çifte KupaLı KartaL Geri Döner İşte O Zaman ŞampiyonLuğa Seviniriz BeLLi OLmaz.
Ama Daha Erken Şimdiden Konuşmam Ben BunLarı Çünkü FenerLi DeğiLim :)

Lugano senin Lafa ben bir atasözümüzLe karşıLık vermek istiyorum ;

haLamın ..... oLsa , amcam oLurdu :goz:

~SiLenT ScЯeaM~;5013795' Alıntı:
Eğer ki Fenerbahçe Bizi Hakem KararıyLa DeğiLde HakkıyLa ŞerefiyLe MağLup Etseydi ve Bugünde Şampiyon OLsaydı Bursa Şampiyon OLamadı Diye Sevinirdim.
Ama ÖyLe OLmadığı İçin Bugün Bursa'nın ŞampiyonLuğuna DeğiL Fener'in Düştüğü HaLe Seviniyoruz.
Seneye Bi Bakarsın Çifte KupaLı KartaL Geri Döner İşte O Zaman ŞampiyonLuğa Seviniriz BeLLi OLmaz.
Ama Daha Erken Şimdiden Konuşmam Ben BunLarı Çünkü FenerLi DeğiLim :)

Tabi canıııım kesin öledir zaten =)

herkezin derdi fener olmuş ... demek ki zamanında iyi koymuş ...

Dün gece hiç tanımadığım bir fenevliye sırf 2 dakika sevinsin diye

Usulca sokulup Bursa maçı berabere dedim....

KINA YAZ İSTER 1903'E İSTER 1905'E YOLLA KIÇINIZA KINAYI BURSALILAR YAKSIN BURSA YÖNETİMİNİN HEDİYESİYMİŞ DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI

başka espiri bulursam söylerim :)

Sizin tarafatralık anlayışınız 17 takım tutmaktan ibaret =)

Geri