Lugano ile yollar ayrıldı

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Fenerbahçe Yönetimi, sözleşmesi sona eren Diego Lugano ile yolları ayırdı. Sarı-lacivertli yönetim, Danimarkalı Christian Poulsen'in kulübü Juventus'la her konuda anlaştı.

Oynadığı futbolla sarı-lacivertli tribünlerin en sevdiği futbolcu olan Diego Lugano'nun, yeni sözleşme konusundaki isteksiz tavırları Fenerbahçe yönetiminin sabrını taşırdı.

Başkan Aziz Yıldırım, Uruguaylı futbolcuyla sözleşme yenilemeyeceklerini açıkladı.

Öte yandan Juventus'la 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Christian Poulsen için İtalyan kulübü ile masaya oturan ve anlaşmaya varan sarı lacivertli kulüp, Danimarkalı futbolcudan haber bekliyor.

Poulsen'in Türkiye'de oynamak için ailesini ikna etmeye çalıştığı bildirildi.

NTVSPOR

Defolsun gitsin Lugano takımda durmadan kırmızı yiyordu onun yerine gelirse Poulsen o da yicek gerçi ama nese . . .

ya gene lugano soğuk kanlı ve ii bi,r futbolcu en çok bilinin yanı beleşciliğidi duran toplarda benc e kalmasıo gerekiyordu

SözLeşme imzaLamak istemiyorsa !!
Kapı acık gidebiLir!!
Bugüne kadarki hizmetLeri için teşk!!
YoLu acık oLsun. . .

gitmesi türk futbolu açısından kötü ama fenerbahçeli olmayanlar açısından iyi oldu

hayırlısı ...

defolsun gitsin.hani avrupa takimlari luganodan haber bekliyordu?hani juventus milan hazir bekliyordu?hepsi transferlerini yapti.lugano avrupada sadece orta seviyede takimlarda ilk 11de oynar.sonunda yine fenerin kapisini calacaktir ama o pis menajeri yine ortaligi karistirir.

İyi Oyuncuydu YoLu Açık OLsun Ama PouLsen GeLirse YokLuğunu Aratmaz En Azından TSL İçin...

Gereksiz gereksiz postLar atmayın..İsteyen istediği böLümde konu daha önce veriLmediği ve art niyetLi oLmadığı sürece istediği konuyu payLaşır.
KonuyLa iLgiLi yorumunuz varsa yapın yoksa çıkın.

hayırlısı olsun umarım gelen gideni aratmaz :D

Luganoya hizmetlerinden dolayı teşekür ederiz.

lugano kalmak istemedi yönetim göndermedi.zaten aziz de kupa maçı öncesi sz dinlemeyip kırmızı kart gördüğü için kızgındı luganoya.kalsa hem kendisi için hem fb için iyi olurdu..ben de senelerce libero ve stoper oynadım..gördüğüm en iyi defanslardan biriydi..emin olun gelen gideni aratır..lugano gibi adam bulunmaz

poulsen lugonuyu aratmıycaktır..Ama luganoyu severdim..

Geri