Lugano Güiza'yı Gecti [YazıkLar OLsun Güiza]

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0
Lugano, golcü Güiza'yı geçti

lugano.jpg

Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe sahasında ağırladığı Hacettepe'yi 7-0 gibi farklı bir skorla geçerken, 35. dakikada rakip fileleri havalandıran Diego Lugano ligdeki 5. golünü attı.

Uruguaylı defans oyuncusu bu sezon ligde çıktığı 17 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırırken, İspanyol forvet Daniel Güiza'yı da geride bırakmayı başardı.

Sezon başında büyük umutlarla 14 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilen Güiza ise ligde oynadığı 19 maçta sadece 4 kez rakip fileleri havalandırabildi.

Güiza cezası nedeniyle Hacettepe karşılaşmasında forma giymedi.

KAYNAK

HELAL OLSUN LUGANO
YAZIKLAR OLSUN GÜİZA

:hhmanD :hhmanD

Trajikomik

:hhuzgun :hhuzgun

Güiza 3 Hafta Yok 3 Maç 9 Puan Diyorum =)

Şu Semih'i Oynatmayan AsıL Aragones'e YazıkLar OLsun...

Guiza için neden inatla 14 milyon euro diosunuz annamıorm,şu adamı 17.4 milyon dolara aldınız beyler,ayrıca hll olsun diye bugün yazdığın lugano da sezon sonu başka takıma gidecek sen de söveceksin bu ne yaman çelişki böyle krdsm ?

Guiza için neden inatla 14 milyon euro diosunuz annamıorm,şu adamı 17.4 milyon dolara aldınız beyler,ayrıca hll olsun diye bugün yazdığın lugano da sezon sonu başka takıma gidecek sen de söveceksin bu ne yaman çelişki böyle krdsm ?

resmi kaynakLar 14 diyor ama inanırım daha fazLa ödenmiştir..
Lugano dün goL attı di mi,yarın gidecek biLe oLsa sevinmek hakkıdır.. ;)

Lazısh sen sanırım GS lisin beni yanlıs anlama ama hatırladığım kadarıyla lincoln e 16 M€ verdiniz shalke yerine Rakıtıc ı aldı 3 M € ye. bizim kine gelince Kezman-Torres aynı takımdaydı aziz yıldırım sayesinde kezman alındı bişey yapamadı akıllanmadı ispanya dan gitti Güiza yı alışının sebebi de ispanya maçlarıdır sanırım tabi Gol krallığıda var ama aynı kadrolarda Vılla felan vardı belki alamazdık ama Guiza dan iyi olduğu kesin bi adam en azından bı teklıf vermek aptallık olmazdı ve Hooijdonk dan sonra adam akılllı santrafor gelmedi fenere durumumuzu görüyo herkes aziz yıldırım aragonesin biletini kesmedi kendi bileti kesildi aragones te fazla kalmaz onuda postalarız inş. Artık bu kadar adama verilen paradan sonra böyle başarısızlık bıktırdı bu Rakıtıc e gelınce Sadece GS ye değil bu FB ye de bi örnek biraz daha akıllı transfer yapmayı öğrenmeli başkanlar sırf yıldız gidersek olcağı bu ne avrupa ne lig ne kupa

0werdose kardeşim,LincoLn'ün bonservis bedeLi 5,25 M€, Baros 7 M €, KeweLL bonservisi eLinde..
Güiza 14 M €, Kezman 9 M €, Appiah 8 M €..
Rakitic konusunda çok hakLısın..

Golcü oyuncu lazımmış gibi o kadar para verdiler, semih ne güne duruyo adamı yedekte oturtuyor aragones, geçen seneki feneri özledik...

Harbi yaa Kezman la filan idare ediyoduk ne kadar olmasada bu iyice mıctı :(

koçum lugano ya inş bu adamıda bedavaya elimizden kaçırmayız

utansın guizada lugano gıbı adam bıle hem defans yapıp hemde gol atma becerısı yapabılıor guıza sadece forvette ama tık yok

maç 5 0 ken habere baktım
"allah allah ,fener nasıl 5 atmış" dedim kendi kendime yinede içimde bi his vardı kesin güiza gol atamamıştır diye hakkettende atamamış :D

kadroyu bilmiyordum güiza meğer sakatmıymış neymiş yokmuş :D

yazık semih gibi adam guiza için çürütülürmü!
gol makinası diye alındı nasıl gol makinası anlamadım varsa bilen anlatsın lütfen !

HELAL OLSUN LUGANO
YAZIKLAR OLSUN GÜİZA
guiza senin aldığın paralar haram haram...millet yemeye ekmek bulamıyor sen sefa içinde yüzüyorsun...
yazıklar olsun böle yönetime

Geri