Lugano Aziz Yıldırım'ı Çıldırttı

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
fq1o6nlugano.jpg

Fenerbahçe ile sözleşmesi dün sona eren Uruguaylı futbolcu Diego Lugano, Brezilya'nın O'Globo gazetesine verdiği röportajda adeta içini döktü. Lugano, "Türkiye'de futbola büyük ilgi var. Bu açıdan kulüplerin ekonomik durumu oldukça gelişmeye açık. Ama yöneticiler duygularıyla hareket ediyorlar ve büyük hatalar yapıyorlar. Fenerbahçe'de iken soyunma odasına giren, teknik direktörle tartışan, oyuncuları haşlayan yöneticiler gördüm. Sahada ne yapılması gerektiğini anlatan ve taktik veren bir başkan da gördüm. Bu, ortamı çok ağırlaştırıyor. Bu yüzden Türkiye'de oynamak gerçekten zor" dedi.

ÖDEMELER GECİKTİRİLİYOR

Muhabirin, "Transfer taksitleriniz geciktiriliyor mu?" sorusuna Uruguaylı savunmacı, "İşler kötü gidince transfer taksitleri geciktiriliyor. Yöneticiler bu yolla bizi cezalandırdıklarını ve böyle yapınca sonuçların düzeleceğini düşünüyor. Bunun yanlış olduğunu defalarca söyledim" cevabını verdi. Brezilya'da bir çok bayan hayranı olduğunu hatırlatan gazetecinin Türkiye'deki durumu sorması üzerine ise Lugano, "Üç yılda tek kelime Türkçe öğrenmedim. O yüzden bu tür bir çılgınlıktan uzak durdum. Ama eşim ve arkadaşlarım bir çok hayranım olduğunu söylüyor. Türkiye'de insanlar muhafazakar olsa da kadınların söz hakkı var" yorumunu yaptı. Öte yandan Lugano'nun Juventus ile anlaşmasının ardından, sarı-lacivertli yönetimin Uruguay'lının partneri olan sakat Edu ile de yolları ayıracağı öğrenildi.

Lugano'nun , Trabzon maçı öncesi buluştuğu başkan Aziz Yıldırım'ı çok fena kızdırdığı öğrenildi. Yıldırım'ın, 3 milyoneuro'da ısrar eden Uruguaylı futbolcuya, "Bütün tekliflerimi geri çekiyorum. Ya 1 milyon dolara razı ol ya da git" resti çektiği öğrenildi. Lugano için, bu hafta içinde menajeri Figer ile de bir görüşme daha yapılacak.

KaynaK

bedavaya eLden kaçan kaçıncı baLık ?

Geri