Lucid Rüya İle İlgilenenler

Cihan2033

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben Kaç Haftadır Lucid Rüyayı İycene Bilen Birini Arıyorum Ve Ondan Ders Almak İstiyorum Eger Bilen Varsa Bana Özelden Ulaşırsa Sevinirim...

inception'u mu izLedin dostum=)

Otur oturduğun yerde arkadaşım =) bak gidersin gelemezsin.

dr.mud biraz araştır bu Lucid rüya oLayını enteresan birşey
asLında tam birkan için=)

hocu şöyle bi göz gezdirdim de bana göre değil. Yani rüya aleminde yaşamak. Rüyalarını yönetmek hepsini hatırlamak falan. Zaten reel hayatta bir sürü derdim var bi de rüya alemi dertleri bine katlar. Ha dersen ki rüyalarındaki kızla karşılaşırsan... O başka. hem ne yapayım uyanınca yanımda olmayacak sevgiliyi :p Astral seyahatlerde de kaybolurum hajı dönüş yolunu bulamam hansel ve gratel masalına dönerim.
Ben almıyım saol. Birkan balıklama atlar ama o baksın

Parapsikoloji ve Spiritüalizm sitelerine bakarsan eğer deneyim yaşamış insanların fikirlerini alabilirsin..Ama hayalgücünü başka alanlarda kullansan :p
Lucid le astral farklı biri kameralı telefon biri 3 g gibi :p
Kolay gelsin uçarsan bizede haber ver.

yaf bu inception daki olami oluyor ne oluyor gercekmi yani :saskin

evet gerçekLik payı var

wikiden baktim teee adamin biri 1930lu yillarda ölmüs bununla ilgilenen cok ilginc ama benim günlük rüyalarim bana yetiyor ben almayim
yeterince zaten rüya tabirleriyle ugrasiyorum :melek

zaten bu işLe çok iLgiLenen kişi zamanLa yaşadıkLarı gerçek mi rüya mı diye arada kaLıyor.
yani inception'da gerçek bir konudan yoLa çıkıLmış

inception'da eleman nerdeyse rüyada kaybolacaktı hajı gerek yok böyle şeylere. Fazla kurcalamamak lazım.

evet o kayboLuyordu az kaLsın=)
işte ona da araf'ta kaLmak diyorLar dostum

dr.mud biraz araştır bu Lucid rüya oLayını enteresan birşey
asLında tam birkan için=)

hocu şöyle bi göz gezdirdim de bana göre değil. Yani rüya aleminde yaşamak. Rüyalarını yönetmek hepsini hatırlamak falan. Zaten reel hayatta bir sürü derdim var bi de rüya alemi dertleri bine katlar. Ha dersen ki rüyalarındaki kızla karşılaşırsan... O başka. hem ne yapayım uyanınca yanımda olmayacak sevgiliyi :p Astral seyahatlerde de kaybolurum hajı dönüş yolunu bulamam hansel ve gratel masalına dönerim.
Ben almıyım saol. Birkan balıklama atlar ama o baksın

lucid rüya değilde astral seyahat ile ilgileniyorum 1-2 aydır. çok fena çok :D

Sakıncalari :

-Uyku düzeniniz Bozulur.

-Dünyadan kendinizi soyutlarsınız.

-Eğer Mutsuzsanız Gerçek dünya yerine sanal dünya daha cazip gelir.

-Beyniniz sürekli meşgul olduğu için Çok fazla yorulursunuz.

-İşlerinizdeki veriminiz düşer.

-Oradaki yaşantınızı dünyaya yansıtma hissi sizi agresif ve saldırgan yapar.

-Eğer rüyada olaylar istediğiniz gibi gitmezse psikolojik sorunlara neden olabilir.

-Aşırı uyumak isteği oluşturur.

-Şişmanlığa yol açar sadece gerçek dünyayı yemek yemek ve tuvalet için kullanırsınız.

-Günde 1-2 saat uyanık kalabilirsiniz.

-Ciddi hastalıklara veya ölüme yol açabilir.
(Metabolizmanız bozulup hasta olabilirsiniz, bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir veya gerçek deneyimler çok sık olursa nefessiz kalarak veya rüyadaki düşme sonucu heyecanla kalbiniz durabilir bunlar ölüme yol açabilir. Şimdiye kadar rüya görürken kalp krizi geçiren kişi sayısı oldukça fazla lucid yüzünden ölen kişi sayısı 600 kişi. Psikolojik tedavi görenlerin sayısı lucid gören kayıtlı insan sayısının %26 sı)

Yararları:

-Tüm fantazilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

-İstediğniz herşeyin sahibi olabilirsiniz.

-Kendi Dünyanızın tanrısı olabilirsiniz.

-Eğer Uzmanlaşırsanız rüyalarınız sizin kontrolünüzde birer dizi film gibi olur hergün bir önceki günün devamı olur ve artık iki kişi olabilirsiniz hayatta.

-İleriki evresi Astral Seyehattir.Lucid rüya yoluyla astral seyahat yapabilirsiniz.

:eek:hmy::eek:hmy::eek:hmy:

Geri