Love s

Annie

Wildpanther
Reaction score
0
Love s always patient and kind, it s never being jealous. Love never brags, never is being rude or selfish. Love s never takin offence or resent.. Love s not gettin pleasure of other ppl sins, its being happy about truth. Its always ready to forgive, believe, hope, suffer, what ever happens

original.. hahah :D :cool:
Любовь всегда терпелива и добра, она никогда не ревнует. Любовь не бывает хвастливой и тщеславной, грубой и эгоистичной, она не обижает и не обижаеться.Любовь не получает удовольствия от грехов других людей, но радуется правде.Она всегда готова прощать, верить, надеяться и терпеть, чтобы не случилось

proçeviri :)
Her zaman sa patient ve türü sev, asla kıskanç olmarken sin olduğu. Asla sevgi
böbürlenmez, asla, rude veya selfish olmuyor. Asla sa suçun veya resentin olduğu
takini sevme. . S ppl sinsin olduğu diğerin gettin pleasuresini sev değil, hakkında
mutlu onun yaşamı gerçek. Onun her zaman affetmesi için ready, inan, um, suffer,
her ne olduğu

i ve no idea wht u r talkin abt cause i dunno turkish.. and its no use for me to look that link cause i wont understand..

Wht u r talkin abtın, beni Türkçe olan dunnoya sebep olduğu hiçbir fikirin olduğu venin olduğu
ben. . Ve onun hayrı, benim için alışkanlığın anladığı benim olduğu nedeni bağlayana bakmayı
kullandığı. .

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
Wht u r talkin abtın, beni Türkçe olan dunnoya sebep olduğu hiçbir fikirin olduğu venin olduğu
ben. . Ve onun hayrı, benim için alışkanlığın anladığı benim olduğu nedeni bağlayana bakmayı
kullandığı. .
forumumuza eklenen yenı cewırı programı cok yararlı olmus gercekten muhahahahaahahah :D

love is the simple game to play but some rules are never change for ex: don't say lie . and don't look another woman in the cinema :D :mad:

monalizayıçizenkişi gerçekten süpersin yaw :D

Barbazula' Alıntı:
forumumuza eklenen yenı cewırı programı cok yararlı olmus gercekten muhahahahaahahah :D

love is the simple game to play but some rules are never change for ex: don't say lie . and don't look another woman in the cinema :D :mad:

muhahahahaaaa why only cinema?? :D not look on woman at all hahah

Muhahahahaaaa tek neden sinemanın olduğu? ? Hiçbir şekilde kadının hahah olan olduğu
bakış değil

siz kendiniz çevirin, türkçe biliyorsunuz..

Annie' Alıntı:
muhahahahaaaa why only cinema?? :D not look on woman at all hahah

:D when i look.. my girlfriend see .. and in the cinema there are a lot of beatiful women .. :D

Her zaman sa patient ve türü sev, asla kıskanç olmarken sin olduğu. Asla sevgi
böbürlenmez, asla, rude veya selfish olmuyor. Asla sa suçun veya resentin olduğu
takini sevme. . S ppl sinsin olduğu diğerin gettin pleasuresini sev değil, hakkında
mutlu onun yaşamı gerçek. Onun her zaman affetmesi için ready, inan, um, suffer,
her ne olduğu

muhahaha sabah sabah koptum yaaa :)
anlaşılmıoki
o yüsdeen bende proçeviri yaptım
aha arkadaşı anlamayanlar bundan baksın :)

Çeviri

Her zaman sabırlı sev ve asla kıskanç olma. Sevgi , asla kaba ya da bencil olmuyor.Aşk s asla takin suç ya da gücen. Aşk s diğer ppl=BU NE YA?) günah onun varlığının getirdiği memnuniyedi gerçeğin hakkında mutlu. Affetmek için onun her zaman hazır ümide inanır acı çektirme ne olur..

:eek:

cewırı pro ları artıyor muhahahaha :D ( in this subject we have two translation program one of is monalizayıcizenkisi and the other one is gehenna ) :D

Barbazula' Alıntı:
cewırı pro ları artıyor muhahahaha :D ( in this subject we have two translation program one of is monalizayıcizenkisi and the other one is gehenna ) :D

ÇEVİRİ :)

Bu konuda iki çeviriye biriyi programladırırız monalizayicizenkisiyin ve diğeri cehennemdir (Lem bana cehennem dio bu :) bu dandik program vampir kıyameti anlamındaaa olduğunuu bilmio rumusumun :mad:

benım ingcem kotu derdım senınkı benden berbat muhahahahah lemm o nasıl cewiri :D

bir başlık daha çarçur olmuş ve görev tamamlanmıştır,
ben asıl görev yerim olan photoshopa geri dönüyorum :)

Çeviriye programlanmış biri olarak Hackhell milletine hayırlı olmaya çalışıorus şurda :)
Herkes anlamalı dime

Barby Ben biilmeem ne yazdıysan onu çevirdik :)

Neyse bu kadar yeter
konu dağıldı galiba

And thanks annie

Çeviri:Ve teşekkür annie :)

bir başlık daha çarçur olmuş ve görev tamamlanmıştır,
ben asıl görev yerim olan photoshopa geri dönüyorum :)
muahahaha :D bende kendı gorew yerıme gecıyorum haydı arkadaslar bır baska baslıkta gorusmek uzere :D

hadin len gidin başka biyere konuyu berbet etmişsinizzzz hade hade başka kapıya.... :)

GeHeNNa' Alıntı:
Çeviriye programlanmış biri olarak Hackhell milletine hayırlı olmaya çalışıorus şurda :)
Herkes anlamalı dime

Barby Ben biilmeem ne yazdıysan onu çevirdik :)

Neyse bu kadar yeter
konu dağıldı galiba

And thanks annie

Çeviri:Ve teşekkür annie :)

ur welcome

(rica ederim)
muhahaha im the third translatin now huh :D

Barbazula' Alıntı:
:D when i look.. my girlfriend see .. and in the cinema there are a lot of beatiful women .. :D

hahahahaaaaa, good one! :D poor u muhahh.. but u have to admit, that the less she likes u lookin at women, the more u look :D hahah

Geri