Lost "Sonunda Hepsi Ölecekler" Teorisi

fells2

Banned
Reaction score
0
Bildiğimiz gibi adada zaman işlemiyor ve adanın zamanı dış dünyadan geride akıyor. Hatta ve hatta adada zaman Ambar'ın patlamasından önce yani kahramanlarımızın 108 dakikada bir düğmeye basmalarından dolayı adada zaman ilerlemiyordu. Kahramanlarımızın uçağının adaya nasıl geldiğini ya da getirildiğini bilmem ama ada dış dünyadan zaman olarak baya farklı ilerliyor(sene bazında). 4.sezon finalinde de gördük ki zaman makinesi adayı zamanda yolculuk yaptırabiliyor ama sadece geriye. Bu da demek oluyor ki ada zaten gerideydi. Benjamin bunu adanın bulunmaması için yapmıştı. Kahramanlarımız adaya geldi ve kaç sene bilmiyorum ama sanırım 4 ya da 5 çünkü Locke eski haline döndü(felç olmadan önceki haline), Rose artık kanser değildi. Asıl noktaysa şu, adanın zamanında kalanlar ölemiyorlar çünkü kader onların ölüm zamanı gelmedi diyor (Michael intihar etmek istedi ama olmadı, gemide vurmak istediler ama vurulmadı). Olması gereken tek şey adayla dış dünya arasındaki zaman farkının 0'a inmesi. Yani adadan kurtulduktan sonra zaman farkı kapandığı anda ölmeye başlayacaklar. Hatta başladı bile. John Locke öldü. Flashforwardda gördük. Jack de ölmemek için geri dönmek istiyor olabilir. Benjamin de adasına geri alabilmek için 6’lıyı kullanacak. Sonuçta hepsi ama hepsi ölecek. Nasıl ölecekler bilmiyorum ama kader bir yolunu bulacaktır. (Son Durak mantğıyla...) Kaderden kaçış yok maalesef. Yani 6.sezon finalinde kamera bir mezarlıkta kahramanlarımızın mezar taşını göstererek bitebilir. Maalesef durum bu...

Onlar ölene kadar dizinin bağımlısıyım.Bir an önce ölselerde kurtulsam şu bağımlılıktan :)

teşekkür ederim ilgi ile okudum çok mantıklı saol......

Geri