Carlton Cuse ve Damon Lindelof gectigimiz günlerde San Diego Comic-Con eşliğinde Fan'ların sorularını yanıtlamak için bi basın toplantısı yaptılar.Soruların tamamı Lost Fan'larından, cevaplar ise yapımcılardan gelmiştir.Hatta güzel sorulara çeşitli hediyeler bile vermişler.
*Hatch(ambar) patladıgında da ada zamanda yolculuk yaptı mı?
-Hayır. Ama bişeyler oldu.
*Jin ve Locke'un kaderi nedir?
-Jin bir şekilde dizide olacak.Zaten her iki karakterinde sonunun nasıl oldugunu henüz görmediniz.
Size göre en iyi bölüm ve en iyi sezon?
-Cuse: "The Constant" benim favori bölümüm ve sezon olarakta "Sezon 1"
-Lindelof: Benim favori bölümüm "Exodus" ve favori sezonumsa "Sezon 4"
*Sezon 4'ün afişlerinde karakterlerden suya yansıyan bi şehir gördük, anlamı neydi?
-Oceanic 6'lısının adadan cıkıyor olmasını simgeliyordu.
*Rousseau'nun flashbacklerini görecek miyiz?
-Cuse: Rousseau'nun hikayesini görecegiz.Ama "flashback" kelimesi biraz samimiyetsiz olabilir bu konuda.
-Lindelof: Flash(back veya forward)ları saklıyoruz, bişeyler görecegiz.
*Aktörlerin grevi ne durumda?
-3 hafta içinde çekimlere başlamak zorundayız aksi halde tüm planlar degisebilir.
*5.sezonda özel bi misafir olacak m?
-Hayır.Maalesef, üzgünüz.
*Vincent'e ne oldu?
-Peki adaya, Sawyer'a ve Juliet'e ne oldu? Vincent iyi merak etmeyin ve onu 5.sezonda görecegiz.Şöyle de diyebiliriz ki Vincent sonuna kadar bizle olacak.
*Sizce Kate ve Jack dizideki tek doğru eşleşme mi?
-Cuse: Şahsen ben ikisini seviyorum ama profesyonel olarak bunun cevabını 5.sezona bırakacagım.
*Kate bir daha Sawyer'ı görebilecek mi?
-Lindelof: Jack buna karsı cıkmazsa evet.(Yanında oturan Matthew Fox'a bakıp gülerek)
-Cuse: Evet, Kate Sawyer'ı yeniden görebilecek.
*Dizide hiç konusmayan ve en son 4.sezon finalinde Faraday'la botta olan karakterlere ne oldu?
-Öldüler. Ama Faraday iyi olacak.
*Flashbacklerin ve flashforwardların geriye ve ileriye dogru görüntülenmelerinde zaman olarak bi limitleri var mı?
-Lindelof: Hikayeleri yeni ve etkileyici bir şekilde anlatacagız.Bu yıl, sezon 5 başladıgında, nerde oldugunuzu ve hangi zamanda oldugunuzu bilmeyeceksiniz.
-Cuse: Hem ada dışı hemde ada içinde ve farklı zamanlarda hikayeyi işleyecegiz.
*Bu dizi nasıl bitecek?
-Güzel bitecek diye umuyoruz.
*Richard Alpert kaç yaşında?
-Bunu söylemeyecegiz. Çok çok kısa zaman içerisinde Richard'la ilgili biçok şey ögrenecegiz.
Lindelof Matheww Fox'a: Sence Richard kaç yaşında?
Matthew Fox: 125?
Lindelof: Yanlış.
*Adadaki insanlar birileri tarafından izleniyor mu ve evetse kim tarafından?
-Güzel soru.(tüm cevap bu)