Lost' a doğru :):)

eiffel

Forumun Kulesi
Altın Üye
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
m8i7b5.jpg

6qh1xx.jpg

14o239v.jpg

t8r95s.jpg

2lvd5wg.jpg

2j0ie02.jpg

nmhhxi.jpg

2mpwlg3.jpg

optx94.jpg

mhghmq.jpg

2w4d3eg.jpg

2vjzp1z.jpg

2ywzgjm.jpg

Verildiyse özür :melek

güzellll yaplaşımmm saollll komik buldummm

:hhmanD:hhmanD

Hepsi Çok GüzeL.

ßiLdiim KadarıyLa En Az 3 Resim ßa$LıkLa iLgiLi oLmak Zorunda. . .

4- Bölümde açılan konulardaki resimler konu başlığı ile alakalı olmalıdır. Yada paylaşılan resimlerin enaz 3 tanesi başlığa uygun olmalıdır.

süppersin......harika bir paylaşım saol...........

мυѕтαƒαƒв;4340122' Alıntı:
ßiLdiim KadarıyLa En Az 3 Resim ßa$LıkLa iLgiLi oLmak Zorunda. . .

4- Bölümde açılan konulardaki resimler konu başlığı ile alakalı olmalıdır. Yada paylaşılan resimlerin enaz 3 tanesi başlığa uygun olmalıdır.

Konudaki tüm resimler başlıktan anlaşıldığı üzere Lost dizisiyle alakalı...Tam olarak kurallara uymayan kısmı nedir anlayamadım açıkçası..

Ama geyik-mizah bölümünde çok da tecrübeli ve iddialı olmadığımız aşikar zaten..Eğer gerçekten kurallara aykırı ise bölüm yöneticisi tabiiki konu başlığını değiştirebilir..

VaLLa Koptum

Ellerine SağLık

Konudaki tüm resimler başlıktan anlaşıldığı üzere Lost dizisiyle alakalı...Tam olarak kurallara uymayan kısmı nedir anlayamadım açıkçası..

Ama geyik-mizah bölümünde çok da tecrübeli ve iddialı olmadığımız aşikar zaten..Eğer gerçekten kurallara aykırı ise bölüm yöneticisi tabiiki konu başlığını değiştirebilir..

Konu ile illgili şikayet başlığında bir şikayet buunmakta. Şikayet ile birlikte konu derhal incelendi.

Konudaki resimler başlıkla alakalı olup, konuda herhangi bir tasarrufa gerek görülmedi :goz:

Geri