Londra'daki Graffiti FestivaLinden GörüntüLer..
KaRma Moderatör Moderatör Katılım 6 Kas 2005 Mesajlar 20,169 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 39 Konum Yedi TepeLi $ehirden.. 18 Haz 2008 #1
Q QUWARZ emonational rocker bunny Katılım 24 Haz 2007 Mesajlar 1,309 Reaction score 0 Puanları 0 Konum yok!!! 24 Haz 2008 #2 benm nie haberm yok bundan :saskin nese burada stencil ve sticker çalışmaları var ama bi kaç çalışma gayet başarılı :clap
benm nie haberm yok bundan :saskin nese burada stencil ve sticker çalışmaları var ama bi kaç çalışma gayet başarılı :clap
By_SEKOPY _C*_Özel Harekat_ Süper Moderatör Katılım 3 Kas 2005 Mesajlar 2,544 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ..zamansız bir zamandan... 25 Haz 2008 #3 Sanat bu
Y ykpikacu New member Katılım 19 Tem 2006 Mesajlar 14 Reaction score 0 Puanları 0 30 Haz 2008 #4 Çok güzel, fakat bazı resimlerde bişi dikkatimi çekti. Bazıları bilgisayarla sonradan yerleştirilmiş. Yine de güzel paylaşım...
Çok güzel, fakat bazı resimlerde bişi dikkatimi çekti. Bazıları bilgisayarla sonradan yerleştirilmiş. Yine de güzel paylaşım...
mc_hayalci |”:Eenzaam*Duisternis:”| Katılım 23 Kas 2007 Mesajlar 1,791 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 32 30 Haz 2008 #5 bence hepsi güzel onların çoğunu yapmak sabır işi vede yakalanmamak lazım
Я@SmUsSعN ™ ♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥ Katılım 11 Tem 2006 Mesajlar 7,310 Reaction score 0 Puanları 0 Konum - ĭ ک † @ Ŋ b u £ - 30 Haz 2008 #6 Keşke Türkiyede'de olsa harika bi görüntü .... tşkler...
Q QUWARZ emonational rocker bunny Katılım 24 Haz 2007 Mesajlar 1,309 Reaction score 0 Puanları 0 Konum yok!!! 9 Tem 2008 #7 ykpikacu' Alıntı: Çok güzel, fakat bazı resimlerde bişi dikkatimi çekti. Bazıları bilgisayarla sonradan yerleştirilmiş. Yine de güzel paylaşım... Genişletmek için tıkla ... kesin konusamam ama bunların hepsi sanırım elde yapılmadır eger pcde yapılmıs olsaydı hiç deilse ben ayırt edeblrdim Я@SmUsSعN ™;3122779' Alıntı: Keşke Türkiyede'de olsa harika bi görüntü .... tşkler... Genişletmek için tıkla ... türkiyede de var ama sahip cıkan yok aksine yapılan herika calısmalar illegal die uzeri beyaz boyayla boyanıor ha:saskin
ykpikacu' Alıntı: Çok güzel, fakat bazı resimlerde bişi dikkatimi çekti. Bazıları bilgisayarla sonradan yerleştirilmiş. Yine de güzel paylaşım... Genişletmek için tıkla ... kesin konusamam ama bunların hepsi sanırım elde yapılmadır eger pcde yapılmıs olsaydı hiç deilse ben ayırt edeblrdim Я@SmUsSعN ™;3122779' Alıntı: Keşke Türkiyede'de olsa harika bi görüntü .... tşkler... Genişletmek için tıkla ... türkiyede de var ama sahip cıkan yok aksine yapılan herika calısmalar illegal die uzeri beyaz boyayla boyanıor ha:saskin