Kalorisi düşürülmüş lokum üretiminde bazı katkı maddelerinin kullanılabilirliğinin araştırılması
Bazı lokum çeşitlerinin kalite özelliklerindeki değişimlerin araştırılması
Antalya Körfezi'ndeki iki lokum balığının Saurida undsquamis (Linnaeus, 1758) ve Synodus saurus (Richardson, 1848) biyo-ekolojik özellikleri
Lokum kesme makinesi imalatı
Lokumlarda sentetik gıda boyalarının kalitatif ve kantitatif tayini ile farklı dozda gıda boyası verilen sıçanlarda antioksidanlardaki değişimin araştırılması
Siyah havuç suyu konsantresinin Türk lokumunda renklendirici olarak kullanılması ve depolama stabilitesinin belirlenmesi
Üretim aşamaları ve farklı ambalajlama tekniklerinin lokum kalitesine etkisi
Nar ve nar suyunun lokum üretiminde kullanım olanakları
Kaymak ve kaymaklı lokumun modifiye atmosferde paketlenmesinin raf ömrü üzerine etkisinin araştırılması
Yükseköğretim Kurulu - Ana Sayfa