login problemi facebook

sayin1983

New member
Reaction score
0
slm lar
arkadaslar
benim bi problemin var
facebook a login olmaya calisiyorum sifre isim giriyorum tam bagla,acak
web sayfasi goruntulenemiyor hatasi veriyo
kesiliyor baglanti
google arastirdim biraz bi sonuc elde edemedim
baska hiç bi sitede olmuyor bu olay
net baglanatimda bi dusus falan yok gayet iyi
acaba ne den oluyor bu sorun
tsk ederim :)

yanlış şifre giriyo olabilirsin veya şifren çalınmış olabilir eklenti eksikliğinden olabilir başka bi tarayıcıyla dene yani explorer kullanıyosan mozillada dene aklıma gelen bunlar ha birde facebooku pek bilmem ve girmem nasıl bi ban sistemi kullanıyorlar ama seni veya ip ini banlamış olabilir ktunnel.com veya vtunnel.com siteleri üzerinden girmeyi dene

arkadalsar
yurt disinda oldugum icin yasak gibi bir soz konusu degil
ie den baska mozilla ve chorome denedim gene olmuyor ayni durum
hatta chrome da sunlari yaziyor verdigi hata yani

Bu web sayfası kullanılamıyor.

https://login.facebook.com/login.php?login_attempt=1 adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.

Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:
Bu web sayfasını daha sonra yeniden yükle.
Bu hata hakkında daha fazla bilgi
Aşağıda orijinal hata iletisini görebilirsiniz

Hata 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Sunucu bulunamadı.

aynı hata bendede var uleynn, sabahtan beri giremiyorum.crome mozilla ie denedim aynı.Napmak lazım.

Aynı Hata Olmayan Yokki MaLesef Denemediğim Tarayıcı Ve TunneL KaLmadı

Banada oldu ya bu dedim benim pc ile ilgili ama değil heralde. Çözüm yok ama hala

face'den kaynaklanıyo sabah sayfayı bile açmıyodu. yine sayfa yapısını değiştiriyolar heralde

problem genel heralde.
bende de aynı sorun var

nternetin en büyük sosyal paylaşım platformlarından Facebook sabah saatlerinden beri çalışmıyor. Facebook.com adresinden siteye girmeye çalışan kullanıcılar hesaplarına ulaşamıyor. İnternette forumların ve diğer sosyal ağlarından gündeminde birinci sıraya yerleşen Facebook sorunu saatler geçmesine rağmen hala çözülemedi. 3G bağlantı ile cep telefonları ve bilgisayarları ile internete giren kullanıcılar Facebok hesaplarına erişebilirken kullanıcıların geneli kişisel sayfalarına bağlanamıyor.

Bune ya koskoca face coktu :S

Eger mobil giris yaparak faceye ulasmak istiyenler burdan giris yapabilir tabi uygulamalar ve videolar calismaz!!!

http://touch.facebook.com/

Geri