Login Olurken Yaşanan Sorun

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Çarşamba aksamından bu yana kullanıcılarımızın sisteme login olurken yaşadığı Hatalı Kullanıcı adı yada Şifre sorununun şuan için çözüldüğünü umut ediyorum.:001_smile:

Gün içinde aynı sorunla karşılaşmaya devam ederseniz eğer bu başlıktan bizleri bilgilendirirseniz sevinirim.

İnşallah çözülmüştür. giremeyen bi kaç kişiye msnden söyliyim de denesinler =)

Nihayet cözülmüs tesekkür ederiz emekleriniz icin =)

millet diyorduda ne sorunu diyorduk çatır çatır giriyorduk çerezleri silince dün akşamdan beri bendende aynı sorun vardı teşekürler artık sorun aşıldı

Ellerine , bilgine sağlık dark_angel ohh be hasretimiz bitti ilk mesajımı atıyım buraya teşekkürler > )

akşama kadar denicem eğer olmazsa bu nickten devam ..

Bende ilk etapda giremiyordum sayfayı yenileyince tamamdı

Umarım tekrar aksamalar olmaz, neredeyse haberleri bile buradan takip ediyorum. Elimiz ayağımımz oldu.

Kolay gelsin

sorun çözüldükten sonra sıkıntı yaşayan arkadaşlar bu başlık altında yazabilirler.

Şu an İtibariyle Foruma Giriş Sorununu Çözdüm. Fakat Anasyfa ve Yeni Mesajlara TıkLadığım Zaman Siteye BağLantım KesLiyo. İstenirse Ekran Görüntüsünü VerebiLiri.

Bu sabah deli oldum giremeyince. İki kere bize yazın bölümünden msg gönderdim. Banlandım ya da uzaklaştırıldım sandım başka bir account'daha açtım bir kere girebildim sonra o da hata verdi. Sorun çözüldüğüne göre açtığım "brave8706" ID' ye sahip kullanıcıyı silebilirsiniz... Teşekkürler.

bende teşekkür ederim..
Bu iki gün Hackhell e ne kadar bağımlı hale gelmişim onu gördüm.

Tekrar teşekkürler.

Sorun cözülmüş evet ama ben diğer üyeliğimle yeni şifre istiyorum hata veriyorrr :(:(

( T-U-G-A-Y )

Geri