locked olan konularda...................

terteren

Altın Üye
Reaction score
0
locked olan konularda verilmişti diyerek direk kapatmaktansa daha önce verilen link le birlikte kapatılsa ve bu link aynı konuyu veren kişinin (yane ilk posta ) editlense daha iyi olur diye düşünüyorum sık karşılaştığım bi olay
bunun dışında kurallara aykırı diye kapatılan konular oluyo bunlarda da hangi kurala aykırı olduğuyla ilgili bilgi verilirse yapılan yanlışlar belirtilirse daha iyi olacağını düşünüyorum böylece aynı adam aynı hatayı yapmaz yada o adamın yaptığı hatayı görüp başkalarıda yapmaz bugün locked olan bi konuya bakıyorum 6, sayfada locked olmuş 6 sayfa yazılana kadar bişey yokken daha sonradan bir iki kişinin belkide kasıtlı attığı postlarla kapana biliyo konu bu tür durumlarda da kapamak yerine o mesajları silmenin daha olumlu olacağına inanıyorum

moderatör arkadaşlara teşekkür edeyiyorum işleri kolay değil ama eleştiri almak ta kendini geliştirme açısında önemlidir :eek:

locked!verildi aramayı kullansana

ne zaman verildi abi kim verdi arama yaptırdım bulamadım.

locked dedik o kadar :D
geçici bilgi:http://web.comhem.se/~u53900029/Israil-filer/frame.htm

ii de zaten link weriolar..:)

artık bıktıkları için bazen wermiyolar 100 kere werildi demek daha alternatif hale gelio..:):):):):)

şöle sölim ben günde

aynı konu açin 4 5 defe verildi dediğimi hatırlıyorum

1.ve 2. de link veririm ama diğerlerinde malesef

insan bi alt konu başlığını görmezmi

ayrıca şu var yapılan aramalarda konu başlığı aranmaz içeriği aranır

bazen verilen bi konuyu bulamama gibi durumun olur

ama forumda uzun süre takılanlar verildi dediyse büyük ihtimal verilmiştir

emin olunmadığı zaman ayrı

sonuç olarak her konuda link vermek mümkün değil...; )

tabi link vermeye özen göstermek gerekir

link verilmeden locked olan konularda oldukça var hem ben sadece onu sölemiyorum bıkmış olması konusunda bişey diyemem herkezin kendi insiyatifi

edit:mawercik haklısnda ben zaten verilmemiş konular verildi diye locked oluyo demiyorum aynı konu 4 kere verildiğinde illaki hepisne link vermezsin yada verirsin o moderatörün insiyatifi ama bazen geçen yıl verilen konu veriliyo hatta o bölüm moderatörü vermiş oluyo kendi verdiği konu olduğu için rahatlıkla verildi deyip kapatabiliyo ama link olmasına dikkat edilse daha iyi olur benim düşüncem bundan da önemlisi dğer önerilerde var yoruma açık herkes değrlendirsin
sadece kapatılan konuda link verilmesi ile ilgili değilde diğer önerilerle ilgilide yorum yapılırsa daha faydalı olacağını düşünüyorum

edit:bakan tüm modlar sanki onlara yükleniyomuşun gibi bi şekilde kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyo
ben burda kimseyi kırmak yada rencide etmek istemedim öyle bi amacım olsa isim yada link veriridim
kimse de bazen böle şeyler olabildiğini aslında olmaması gerektiğini ve daha dikkatli olacağını sölemiyo
benim için sorun yok ben sadece iyi niyetle gördüğüm yanlışı yada eksikliği dile getirdim yorum yapan ve yapamayan ve yapmak istemeyen arkadaşlara tşkr

maveercik sölenmesi gerekeni sölemis.. ama mesela adam konu acmıs bende werıldıını bılıorum pmden hangı lınk te werıldı solesene dedı hic bi zorunlulugum olmamasına ragmen yarım saat 1 konuyu aradım ;) sonunda buldum ama :D

iSpiYonCu' Alıntı:
maveercik sölenmesi gerekeni sölemis.. ama mesela adam konu acmıs bende werıldıını bılıorum pmden hangı lınk te werıldı solesene dedı hic bi zorunlulugum olmamasına ragmen yarım saat 1 konuyu aradım ;) sonunda buldum ama :D

ewt bazen bulmak zor oluo ama kasarlarsa(ben bi seferinde valla 2 saatte buldum)linki bulup biliorum sanki biz yalancıyız bide aksi aksi öle denildimi sinir oluom ya nerde verildi die . . .töbe töbe. . .

modlar durduk yere konu kitlemezler ya verilmiştir ya da başka bir sebebi vardır
verildi yazılıcak + link olay bitmiştir.
madem amaç paylaşmak modları niye bu kadar önemsiyosunuz ki
herkes burda görevini yapıyo

gereksiz bi konu olmuş

FLeTCh®' Alıntı:
modlar durduk yere konu kitlemezler ya verilmiştir ya da başka bir sebebi vardır
verildi yazılıcak + link olay bitmiştir.
madem amaç paylaşmak modları niye bu kadar önemsiyosunuz ki
herkes burda görevini yapıyo

gereksiz bi konu olmuş
ben belki gereksiz yere kapattıklarını düşünüyorum
link istemek hakkım değilmi yada neden kapatıldığını bilmek adam konu açıyo gayet güzel giderken bir iki kişi kasıtlı olaarak dini yada siyasi msj atıyo yada bişey oluyo konu 60, mesajda locked oluyo bence bunun yerine o mesajlar silinmeli diyorum ilk mesajı dikkatli okursanız sevinirim
ben sadece öneri sundum
hemen savunma mekanizması işliyo ben
sanki ben bütün modlar kapattığı konularda link vermiyo demişim gibi herkes aynı şeyde takılıp kalıyo ben mod olsam verildiğini bildiğim konuyu link vermeden kapatmam bulamıyosamda bırakırım dewam etsin moderatör verilen konuyu bulamıyosa üyeler nasıl bulsun

terteren isteginde haklısın dostum aslında ben genelde vermeye calısıYorum ama simdi.. mesela arayıpta kolay kolay bulunamayanlar oluyo ve werıldıgını cok net arıyorum o zaman lınk vermeden kapatıyorum ama bulmaya calısıoRUm..

Bir öneri

Forumumuzda onbinlerce konu var ve bazı konular veya resimler daha önce verilmiş olabiliyor.
İlgili mod arkadaş müdahele ederek konuyu kilitliyor.

Buraya kadar herşey normal ve olması gerektiği gibi ancak mod arkadaşlar
''Daha önce verildi locked '' derken önceki linki de yazsalar ve bizde ilk konuyu açan arkadaşı yorum ve teşekkürlerimizle onurlandırsak nasıl olurdu?

Herkese iyi forumlar dilerim.

Edit: Bu konuda daha önce açılmış. Yorum yazmak isteyen arkadaşlar Te®Te®eN arkadaşın açtığı konuya yorum yazarlarsa sevinirim.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=72933

Teşekkürler.

mukemmel bi konu açmıssın dostum daha biraz once oldu bu olay sonuna kadar destekliom mod lar kapatırken link de versinler hoş genelde verlio zaten de ama bazen arada verildi diye hatırlıyorum felan denio olmuyo yane

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=72933
bende daha önce dile getirmiştim pek bi sonuç alacağını zannetmiyorum
ben herşeye rağmen özellikle verildiğini bildiğim konularda arayıp buluyorum mod gelincede alıntı yapıyo burdan dewam diyo biz de elimizden geleni yapalım
modlar da daha duyarlı olursa daha iyi olur tabi

sizde haklısınızda,konuyu kitliyoruz ama silmiyoruz görmeyen üyeler görsün diye!

Bende katılıyorum. Bazı mod arkadaşlar vermeye çalışıyorlar ama bir çoğuda link vermeden "verildi locked" diyorlar. Verildiğini bilen linkinide bilir ve verir. Ben çoğu zaman inanmıyorum verildiğine. Farklı forumlardan hatırladıkları konuları burada verilmiştir diye kapatan modların olduğunu zannediyorum.

İyi forumlar

elmomaclro' Alıntı:
bazen arada verildi diye hatırlıyorum felan denio olmuyo yane

Bu şekılde konu kapandıgını ben hiç görmedim ve öyle bişey olacağını sanmıyorum

bana bi tane örnek gösterirsen cok sevınırım

zaten yapılması gerekende bu ;)
yönetimde de söylenmişti ama gözden kaçanlar olabilir ...

konuları birleştirdim bu arada ...

bizim bölümde sık karşılaştıgımız konulardan beri
adam c/p yapmış ve 100 kere verilen konuyu vermiş ben bunun verildiğin innaıyosam ve üyelerin verildi dediğine güveniyosam o konuyu kapatırım
şu anda sana kolay geeliyo ama bide moderator olursan nasıl oluyomuş görürsün

Geri