Liverpool 1-0 Trabzonspor [Uefa Avrupa Ligi Play-Off]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
ts-3.png

Anfield Road Yayın: D-Smart Sıcaklık: 20
19.08.2010 21:45 Hakem: Thomas Einwaller

UEFA Avrupa Ligi Play-Off müsabakası için İngiltere'ye hareket eden kafilemiz Liverpool'a indi.

Liverpool John Lennon havaalanında taraftarlarımızca çiçeklerle karşılanan takımımız daha sonra otobüsle Hilton Otel'e geçerek kampa girdi. İngiltere'de bulunan Başkanımız Sadri Şener de havaalanına gelerek kafilemizi karşıladı. Bordo-Mavililer müsabaka öncesi son hazırlık maçını bu akşam maç saatinde Anfield Road'da gerçekleştirecek. antrenman öncesinde Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile kaptanımız İbrahima Yattara bir basın toplantısı düzenleyecek. Takımımızın 19 kişilik futbolcu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Yattara, Umut, Selçuk, Egemen, Onur, Tolga, Serkan, Cale, Glowacki, Ceyhun, Barış Ataş, Teofilo, Jaja, Alanzinho, Colman, Burak, Giray, Ferhat, Sezer.

orda en az 2 gol atarsa geçer hadi allah kolaylık versin...

Vay Arkadaş deplasman maçlarınıdamı D-smart yayınlayacak.

Trabzonspor İçin Çok İyi Skor Burada En Kötü Livepol'u 1 - 0 Yense Uzatmaya Gider.
Bu Gün Kü 3 Maçtan En İyi Skorla Ayrılan Bana Göre Trabzonspor Oldu İnşaAllah Burada Tur Atlayan Trabzonsporumuz Olur.

Ben bu sene Trabzona çok güveniyem inş. güvenim boşa çıkmaz.Başta Avrupada Sonra Türkiye liginde inş. güzel bi Trabzon seyrederiz nazar değmesin !!!

Adamların şansına ilk maçta Liverpool geldi.
Bence çok iyi bir skorla atlattılar ilk maçı.
Avni Aker'de benim umudum fazla.Zaten Liverpool'u geçerse sonraki takımların hepsi ondan daha kolay olacak.
Hatta şampiyon bile olabilirler.Başarılar Trabzon'a

Helal trabzona. Trabzon bu sene iyi futbol oynuyor inş. sansıda yardım ederde burada elerler Liverpoolu.

Geri