LiverpooL İçin Üste Para BiLe Verirdim!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
"Üste para bile verirdim"

2002'de Liverpool'un teklifini neden kabul etmedi?

Galatasaray'da 11 yıl başarıyla forma giyen ancak geçen sezon sonunda sözleşmesi yenilenmeyerek takımdan gönderilen Hasan Şaş, Kanaltürk'te yayınlanan "Serhat Ulueren'le Son Nokta" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

haber_ic_169687.jpg

Hasan Şaş, muhteşem oynadığı 2002 Dünya Kupası'nın ardından Liverpool'dan 1.1 milyon dolarlık teklif aldığını ifade ederek, "Teklifi kabul etmedim. Bir sonraki yıl 2-3 milyon dolarlık teklif alırım diye İngiliz kulübünü reddettim Avrupa'ya gitmediğime çok pişman oldum. Şimdi olsa bedavaya giderim. Hatta üste para bile verirdim" diye konuştu.

Futbolcular olarak kendi aralarında hangi takımı tuttuklarını konuştuklarını belirten Hasan Şaş, "Emre Belözoğlu aramızda yaptığımız konuşmalarda Fenerbahçe'yi tuttuğunu söyledi" dedi.

G.Saray forması giyerken Fenerbahçe'den teklifler aldığını ancak Galatasaraylı olduğu için sarı-lacivertli takıma gitmediğini vurgulayan Hasan, "Küçükken Fenerbahçeli olsam giderdim ama değilim. Sarı-kırmızılı kulüpte 1 trilyonun üzerinde alacağım var. Bu nedenle kulübü mahkemeye vermem söz konusu değil. Para 16 taksitte ödenecek" dedi.

ht_logo.gif

seni bu saat ten sonra kim alsın :D

Hasan Şaş, muhteşem oynadığı 2002 Dünya Kupası'nın ardından galatasaray da ne yaptı ki_?
sabri ile bir olup saç baş yoldurmaktan başka

Sonuna Kadar Katılıyorum. Bu İkisi Yüzünden Millette Saç Kalmadı :D

Geri