litfen yardım edin pc imden ses gelmiyor

capkin_41

New member
Reaction score
0
pc den ses gelmiyor + winamp tan bi şarkı çalmak istediğimde "Bad DirectSound driver. Please install proper or select device in configuration" diye bir hata veriyor ne yapmalıyım

senin ses driver ın kurulu değil onu kurmalısın:goz:

yaw cd den kuruyorum ama yine de aynı hatayı veriyo bana ses driverini kurabilceğim bi link verebilirmisin indireyim

ses kartının driverı yanlış... ses kartının markasını söyleyebilirsen yardımcı olabilirzi belki... bilmiyosan everest diye bi program var onu yükle çalıştırr.. orda görebilirsin ne olduğunu.. sonra netten arayıp bulabilirsin driverı.. =)

ses kartının markası asus ama asusun hangi modeli bimiyorum

ses kartının markası asus ama asusun hangi modeli bimiyorum

everst uLtimate i forumdan bul ve yükle .. programı çalıştırdıktan sonra çoklu ortamı bul orda ses kartının modeli de yazıyordur.. eğr onu söylersen sana direk link verebilirim ..

ok bakıcam inş bulurum formda

Eyw Buldum Indiriyom P4p800s Miş Inş Kurduğumda çalışır

yok hocam çalışmıyo fitil oldum falla

dostum aynı konuyu dün 05.07 de açmişsın.aynısını orayada yazdımm>>>

aygıt yöneticisinde üzerinde ünlem olanın üzerine tıkla.aygıt yazılımını güncelleştir sekmesini bul tıkla.sana 2 secenek sorar.sende çevrimiçi ara seçeneğini seç ve internette uygun olan driver i kendine yüklesinn..ok?

cK_

pc den ses gelmiyor + winamp tan bi şarkı çalmak istediğimde "Bad DirectSound driver. Please install proper or select device in configuration" diye bir hata veriyor ne yapmalıyım

doğru driver ı yükleyemiyorsundur cd içerisindeki diğer driverları dene mutlaka onlardan biridir sürücüyü aratırken cd nin içine grip klasör seçmen gerekir

Aynı şey benim de başıma geliyor, geliyor diyorum çünkü hala geliyor...

1-) Başlat > Çalıştır'dan devmgmt.msc yaz.
2-) Ses kartını listeden bulup sistemden kaldır.
3-) Donanım değişikliklerini tara.

Büyük ihtimalle sorunun çözülür.

winamp menülerinden Options\Preferences\output yada Ctrl+ P kısyalu ile direk output a ulaşabilirsin ordan sag tarafta Nullsoft Direct output kısmına (ya da sende ne gözüküyosa) çift tıkla ve seceneklerden birincil ses sürücüsünü sec. Winapi kapat ac. Düzelir umarım...

winamp menülerinden Options\Preferences\output yada Ctrl+ P kısyalu ile direk output a ulaşabilirsin ordan sag tarafta Nullsoft Direct output kısmına (ya da sende ne gözüküyosa) çift tıkla ve seceneklerden birincil ses sürücüsünü sec. Winapi kapat ac. Düzelir umarım...

Sadece Winamp'te ses sorunu varsa, mesela Media Player'da ses problemi yaşamıyorsan o zaman Winamp'in ayarlarında sorun vardır.

dostum ben sayımn yetımoglu aynı sorunbendede var ses kartının driveri silinmiş benimki Creatıve SB Lıve Walve driveri olan benim msnme gönderebilir [email protected]'A Gnderebili şimdiden ilgilendiğiniz içi teşekür ederim

Geri