liselerde genel af çıkarılmalı mı?

Genel af çıksın mı?

• Evet çıkarılmalı

Kullanılan: 6 15.0%
  • Hayır çıkarılmamalı

Kullanılan: 10 25.0%
  • Olabilir

Kullanılan: 2 5.0%
  • Kesinlikle çıkmalı

Kullanılan: 8 20.0%
  • Kesinlikle çıkmamalı

Kullanılan: 14 35.0%

• Kullanılan toplam oy
    40
Niye af çıksın ki her sene af her sene af okuyun işiniz ne okumuyorsunuz sonra af cıksın bilmem ne okulu asın gidin kaynatın sonra af çıkarsınlar.... Ben bitirdim ama Keşke Olsada okusam diyorumm Okul TYıllarının Kıymetini Bilin...... BU kadar

ya abi bence sen yanlış düşünüyorsun neden diyeceksin Türkiye de her okul aynı kalite eğitim vermiyor örneğin bizim okul zor ama 2 senelik bir arkadaşımız başka okula gitti hocalar soruları veriyormuş ne diyeceksin sen bu işe?

Her Okul aynı kaliteyi vermiyor o konuda haklısın ama sende adam akıllıbi okul bulsaydın biraz arastırsaydın... O hocalar yok mu zaten!!! hak yemeyi seven insanlar okulda biraz yalaka olucaksın hocalarına karsı bilmiyom ben hiç yapmadım ama defter kitap götürmezdim ama belgesizde gelmezdim okuldan ben öle bi ögrencilik geçirdim ofhh...

abi bende yalakalık yapmayı bilmem yalakalık yapan biri olsam ztn hayat umurumda olmazdı geçer giderdim ama sende haklısın milletin hakkı da yeniliyor genel af çıkınca ama olsun ben yinede arkadaşların görüşünü alayım :D :D :D :D :D

sexy_manma' Alıntı:
ya abi bence sen yanlış düşünüyorsun neden diyeceksin Türkiye de her okul aynı kalite eğitim vermiyor örneğin bizim okul zor ama 2 senelik bir arkadaşımız başka okula gitti hocalar soruları veriyormuş ne diyeceksin sen bu işe?

baskaları napmış diye kafana takma,sen kendin yapabildiğinin en iyisini yapmaya calis...

abi kesin lik le cıkma lı yok sa ne olur bu genclerin hali bi düşün sene nize ya

gencler sada solda surtcene 2 dk otursunda ders calısmayı akıl etsin hebi b..ka kafaları basıo ama derse gelince yok sonra af cıksn af cıksın neyin afı yaw:mad:

ya zaten egıtım sıstemı denılen bısey yok ulkede
sınıfta kalcak ögrencıler olsa nolcakları bellı degıl.Bı 3 yıllık sıstem var eskı, bı 4 yıllık sıstem var yenı, bı 4 yıllık sıstem var eskı (hazırlık sınıfı)

cok cok cok karısık ısler bı ogrencı kalsa sınıfta hangı sıstemden devam edıcek kımse bılmıyo okullarda yeterı kadar derslık olamayabılıo.

Bu yuzden af cıkması olumlu gıbı ama su sacma sapan sıstemlerı olmasa kesınleıkle affa hayır

Türkiyede daha 1. sınıftan itibaren düzgün bir eğitim yok. Bu nedenle lisedeki adama
-yaw sen neden kaçıyorsun? neden okumuyorsun veya neden bu böyle oldu diyemezsiniz. Önce bu eğitim sistemi düzelmelidir. Cocuk daha 1. sınıftan itibaren okuldan kaçmayı öğreniyor?:( Böyle giderse daha çok af çıkartırız biz. =)

Af çıkarsa bütün yıl emek veren arkadaşlara haksızlık olur...

bence çıkmamalı.Hak etmeden kimse diploma almamalı bence.Millet 3 veya 4 sene adam gibi okuyup diplomasını alıyor.
Af çıkıyo sonra bi sürü diplomalı işsiz var falan diye ağlanıyo millet...

Ben 4 senelik ( 1 sene hazırlık ) meslek lisesinde okuyorum. Bölüm bilgisayar, geçmişimde epileptik bozukluk sonucu bir çok sorun yaşadım ve okula devam etmedim. geçen sene 100 tam gün devamsızlığım vardı, bursa uludağ üniversitesini kazandım o devamsızlık ile, ancak sene sonu af çıkmadı ve bu sene tekrar ediyorum... ediyorum etmesine de aynı şeyler hayatımda ve ben devamsızlıktan tekrar kaldım. bu sene de af çıkmaz ise yandı benm 5 yılım bütün hayatım. Okuldan kaçıp esrar içenlere af yakışmaz ama yaş/ kuru muabbeti oldu bu....

ayrıca geçen sene af çıkmadı, bu sene af çıkarsa, seçimlerden ötürü çıkar ve aslına bakarsanız yanacak olmama rağmen af çıkmasını istemiyorum...

Bence de çıkmamalı. RISEE'nin durumu üzücü ama herkes böyle değil. Lise bitirmek çok zor bir şey değil. Ben de devamsızlık yaptım, bir sürü devamsızlık hakkın var, ders çalışıyorsan zaten indirme uyguluyorlar. Buna rağmen sorumsuzluk yapıyorsa sonuçlarına katlanacak.

Yaşım on dokuz oldu ve bu sene ikinci kez devamsızlıktan kalacağım. Öğretmen lisesinde okuyorum ve derslerden kesinlikle bir problemim olmadı, ama son dört senedir kalıyorum iki sene af çıktı iki sene çıkmadı, geçen sene 322 ea2 puanım vardı istediğim bölüme gidemiyordum ama bu sene gerçekten iyi çalıştım. Her okul farklıdır okusaydınız diyen bilgiç arkadaşlara soruyorum ders adam gibi olsa öğrenci neden kaçsın? şimdi atılıyorum okuldan siz de bırakanlar da kına yaksın, avukat olmayı düşünürken şu düştüğümüz hale bak lise mezunu bile değiliz, dersten kalana bi çıkar yol var da bize neden olmasın!!! Ve size soruyorum neden dersaneye ücretsiz gitmeme rağmen bir gün devamsızlığım var? ama okulda faaliyet 48 rapor 23 özürsüz 24 nöbet 4 buyrun bakalım bu ne? dört senedir suçum var ama bütün suç sizce bizde mi?

herkez ikinci bi şansı hak eder ama hsk etmeyende war malesef o yuzden af maf cıkmamalı bence nasıl ayırt ediceksinki yoksa

bence af çıkmamalı zaten çarpık bir eğitim sisteminden geçiyoruz ve sonuç olarakta iyi bir eğitim almadan lise mezunları çıkarıyoruz bu ne kadar doğrudur

Butun sene yat ondan sonra bize af cıkarın :)

KesinLikLe ÇıkarıLmasın..!!
Herkes Hakettiğini aLsın ßence...
Adam ßtün YıL Yan geLip Yatar...YıL Sonu Af Çıkar...ßu Ne Kebappp...

Geri