Lisede Disiplin Kurulu Cezası! Bi bakarmısınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

»»кαнιη¢σ¢υк««

...кє๓คlเรt &#
Reaction score
0
Değerli arkadaşlar bu liselerde öğrencileri hep disiplin cezası alırsanız hayatınız yanar felan gibisinden şeyler söyleniyor...

Ben diyelim bi kavgadan veya telefondan disiplin cezası alsam ilerdeki hayatımda ne gibi sorunlar çıkartır ki?

Umarım konu yanlış yerde değildir...

yanlış yerdeyse lütfen kapatmayınız uygun bölüme taşıyınız...​

yüz kızartıcı suçlar sicile işlenir. telefonunu yakalattın diye iş görüşmesinde -hmmm lisede telefonunu yakalatmışsın bak bak sizinle çalışmamız mümkün değil diye bi tepkiyle karşılaşmazsın. okuldan atılmak sadece problem olabilir

benim disiplin cezam yok ama bende bu sözü çok duydum yani hayatınızı etkiler heryerde
karşılarırsınız gibisinden yani bi tahmin yürütmek gerekirse disiplin cezaları lise diploma puanını
etkiliyor ya da başka bi notu buda bundan sonraki eğitim hayatınızda zorluklar karşınıza çıkarabiliyor
diye düşünüyorum

yüz kızartıcı suçlara hangileri giriyor?

yani ilerde yüz kızartıcı suçlar ne gibi sorunlara yol açar...

onun haricinde okulda sigara içtin diye veya kavga ettin diye veya bi öğretmenle tartıştın diye ilerdeki hayatımızı öğretmenlerin dediği kadar etkiler mi?

benim disiplin cezam yok ama bende bu sözü çok duydum yani hayatınızı etkiler heryerde
karşılarırsınız gibisinden yani bi tahmin yürütmek gerekirse disiplin cezaları lise diploma puanını
etkiliyor ya da başka bi notu buda bundan sonraki eğitim hayatınızda zorluklar karşınıza çıkarabiliyor
diye düşünüyorum

arkadaşın dediği gibi kanaat puanını etkiler.

yüz kızartıcı suçlar toplum içinde yapılması uygun görülmeyen, hırsızlık, kavga, bıçak silah taşıma falan. zaten bunları yaparsan okuldan atılıyorsun diye biliyorum. sadece okuldan atılma yeter. diğerleri sadece göz korkutmak için söylenen şeyler

uzaklaştırma almayana öğrenci demiyolar zaten dinlen :D

hiçbirsey olmaz rahat ol istersen atıl yinede bişey olmaz benden sana tavsiye yapabildigin her turlu fırlamalıgı yap yalnız derslerini de unutma cunku hayatın yanarsa derslerin kotu oldugu için yanabilir.....

Değerli yorumlarınızı kendinize saklayınız.

Hiçbişi olmaz. Yargılanıp ceza almadıkça senin için sorun teşkil etmez. Dilerim anlaşılmıştır. Konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri