HardRhymeR
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Son dönemde, Beşiktaşımız'ın en iyileri arasında kendini gösteren Matteo Ferrari'nin hayallerini İtalya Milli Takımı süslüyor. Şampiyonlar Ligi'ni kendini vitrin olarak gören siyah-beyazlı futbolcu, Gök Mavililer arasında yer alabilmek için varını yoğunu harcıyor.
Wolfsburg maçında sergilediği performansla Eurosport tarafından gecenin ilk on birine seçilen Ferrari'nin, adeta İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Lippi'nin gözlerinin içine baktığı bildirildi.
‘Umutlu değilim'
Beşiktaş'ın, İtalyan kondisyoneri Stefano Marrone de bu futbolcuya, “Cannavaro ve Nesta'nın yaşı ilerlemiş durumda. Sen 30 yaşındasın. İtalya'da senin kadar tecrübeli stoper fazla yok. Böyle oynamaya devam edersen milli takım hayal değil” diye konuştuğu öğrenildi. Ferrari'nin de Marrone'ye, “Lippi daha önce ‘Genoa'dan alırsam, bir tek Ferrari'yi alırım' demişti. Ben çok umutlu değilim ama az da olsa o ümidimi koruyorum” dedi.
İtalyan futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: “Başarı grafiğim yükselmesine rağmen Lippi'nin beni alacağına çok ihtimal vermiyorum. Ancak başka bir hoca gelirse yeniden milli takım formasını giyebilirim.”
‘Çok yorgun hissediyorum'
Matteo Ferrari, Trabzonspor maçından sonra yorgunluktan ayakta duramayacak hale geldiğini söyledi. İtalyan oyuncu, Avni Aker'deki zeminin de çok yumuşak olduğunu dile getirerek, “Bir hafta içinde Ankaragücü, Wolfsburg ve Trabzonspor ile oynadık. 2.5 gün arayla böylesine zor maçlar oynamak kolay değil. Kendimi çok yorgun hissediyorum” ifadesini kullandı.
Kaynak