Linux'ta Xp 98 Nt Programlarını Rahatlıkla Çalıştırmak İçin

serjhonn

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Kendi Uploadım Olan Bu Paylaşım Gerçekten Linux Kullanıcılarının Çok İşine Yarayacak...

Kurulumu Standart Sh Kurulumudur. İndirdiğiniz Dosyayı Bir Klasöre Taşıyın Sonra Klasör açıkken F4 e basın Açılan Konsole a " sh install.sh " yazın kurulumu otomatik olarak yapılacaktır.

Program Sürümü Full Olup Professionaldir. Artık exe dosyalarınızı direk Çift tıklayarak açabilecek ve kurabileceksiniz...

http://rapidshare.com/files/83576586/install.sh.html

Herşey Linux İçin:biggrin

program hakkında biraz daha bilgi verseydin daha iyi olurdu.mesela adı, kullandığı yöntem ve belki wine ile benzerlikleri, farklılıkları gibi
emeğine sağlık

evet abicim biraz daha ayrıntı olsa, wine a rakip midir tokatlar mı bilelim. her exe de çalışmıyor çünkü.

Arkadaşlar Wine'e Alternatif Fakat Program Gerçekten Mükemmel İnternette Aradım Sadece lemonshare diye bir sitede full olarak bulabildim yoksa program paralıdır.

Program Adı: CrossOver For Linux
Geliştirdiği Yöntem: Bilgisayarınızda Otomatikmen exe'yi kurarken size bir işletim sistemi seçmenizi soruyor. Ve Sanal İşletim sistemi simulasyonu hazırlıyor. Wine'da wine a girip sonra yükleyeceğiniz şeyi soruyor. Bunda ise programa girmeden direkt olarak yüklemek istediğiniz exe yi Aynen Xp'deki Gibi Çift Tıklayarak otomatik yüklenme ile aynısını uygulayarak direkt olarak normal xp kurulumu yapıyor. Ve Bir Süper özelliği ise Bir Programı Yükledikten sonra Xp sanal işletim sistemini yeniden başlatıyor... ;) Yani Nasıl Xp'de bir program yüklediğinizde yeniden başlatmanız gerektiğini söyler program bu direk öyle uyguluyor ve yaklaşık 2 saniye içerisinde yeniden başlatmış oluyor. Sistemi kasma ile alakası yoktur. Sistemde hiçbir değişikliğe neden olmaz. Linux'a programı yüklediğiniz gibi isterseniz silebilme imkanı sunuyor. Kısaca Program wine'e alternatif fakat daha gelişmişi. İleride Sadece Vistada Çalışacak programlarıda çalıştıracağı söylentisini duydum. Buda beni mutlu etti. İnsanlar Vista'ya geçmek zorunda kalacak fakat biz hem linux gibi süper kasmayan bir işletim sistemi kullanıcaz hemde Vista gibi çok özellik isteyen işletim sistemini kurmaktan kurtulucaz... ;) Yani Bence Program Süper... Ben şuan kullanıyorum yükleyemediğim hiçbir program olmadı şuana kadar...

teşekkürler (işe yararsa tabi)

Geri