Linuxta bir sorunum var

oldcity

New member
Reaction score
0
Arkadaslar slm.Benim dün Windows'um cöktü ve yeniden kurdum.Aynı zamanda bilgisayarımda Mandrake de kuruluydu ve baslangıcta hangi işletim sistemini seçmek istediğim soruluyodu.Windows'u yeniden kurunca bunu sormamaya başladı.Yani şu anda Linux kurulu ama ona giremiyorum.Bunu yapmanın bi yolu var mı?Linuxun başlangıç disketi fln lazım dediler ama öyle bişey yaratmadım.Bilen varsa nolur bi yardım.Linuxuma kavuşmak istiyorum

arkadaşım burası ödev tez bölümü konunu linux ataşıyorum orda yardımcı olurlar

arkadasım başlangıç disketi yaratman lazım yada linuxsu tekrar kuracaksın wındowsun ole bı yetenegı yok ınternetten arattıt lilo kurulumu diye ama hepde disketten açılmaz ki en guzeli mandrekeyı yenıden kur yaşasn linuxxxx

Valla ben de kurdum yeniden linuxu.baska yol bulamadım.Tesekkür ederim....

biraz geç kaLmışım ama yinede cevap yaziim beLki iLerde işinize yarar...

son çıkan dağıtımLarda cd den açma özeLLiği war hatta bazıLarında, meseLa suan sadece suse akLima geLiyor, setup a giriyorsun iLerLerken sistem taraması yapıp bozuk oLan önyükLeyiciyi yeniden kurabiLiyorsun, buda linuxunu kaybetmeden yeniden geri kazanmana yardımci oLur...

arkadasım knoppix yada Pardus live cd ile ac bilgisayarını oradan Lilo yada Grup hangisini kullanıyorsan ayarla

edit: baya bir eski msj mıs ama dursun aynı sorunu olanlar faydalanır. :D

Geri