linux kullanmayı öğrenmek istiyoruz...

BAYXOZAN

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yıllardır windows kullanan biri olarak 20 şubat windows bombardımanın daki bütün windows mağdurlarına windowsu kullandığımız gibi kullanabileceğimiz teknikleri (komutları) paylaşalım...
bütün linuxçular bir olursak eminim herkese linuxu sevdirip windowsu batırabiliriz...

lütfen az çok demeden bildiklerimizi paylaşalım...:angry

o zaman linux ile ilgili yazdığım postları okumaya başla kardeş :)

ben iş yerinde linux kullanıyorum mecburiyetten.
Şu an için windows a rakip çıkabilicek bi tarafı yok.Yakın zaman için umut da yok bence.
bi evrak yazdırmak için 10 tane kağıt ziyan oluyo.ne yazıcıyı doğru dürüst görüyo ne istediğini yazdırıyo.yazdır diyosun 2 gün önce açtığın belgeyi yazdırıyo falan...
Bu sadece yazıcı ile ilgili örnek her gün dünya kadar sorun yaşıyorum...
İçimi döktüm biraz kusura bakmayın...:D

hangi linux u kullanıyosun onu da yazsana?

Linuxu yükseltelim derken batıracaksınız böle giderse :D ben iyi oldugunu sanıyorum. En azından virus konusunda daha iyi oldugunu sanıyorum. Ama kesin bir bilgim yok tabi. Daha öncede hiç kullanmadım. İnş güzel olurda bizde uğraşmak zorunda kalmayız. Sonuçta iyi olduktran sonra kullanmamak olmaz :D

arkada;lar ubuntu 6 var el'mde lak'n youtubede izledigim ubuntu gibi 3 boyut yok nasi ayarlariz_

walla ben linux sa gecmeyi dusunuyom dumm sımdı bu bırlıgı gordumm bı karar aldımm yarın ılk ısımm lınuxx kuracamm ama hıç bılmıyomm burada kımse yardımm etmesse yenıde xp donecemmm ama sızın gıbı kardesler olursa ben lınuxta kalırım :)

arkdaslar hem linuxu hemde windowsu kurun yane C nizi bölün ikiye birine linux diğerine windows kurun canınız hangisi isterse yada hangisine işiniz düşerse onu kullanın şahsaen ben öle yapıyorum daha dün akşam tanıştım ilk defa bende linuxla ama elimden geldiğince yardımlarımı esirgemem :)

BAYXOZAN' Alıntı:
arkada;lar ubuntu 6 var el'mde lak'n youtubede izledigim ubuntu gibi 3 boyut yok nasi ayarlariz_

Dostum şu link işini görecektir "http://ubuntu.beryl-project.org/"

Sayfada anlatılan adımları izlemen yeterli olacaktır... :goz:

ilk lin le tanısmam 4 yıl once oldu ve nefret etmıstım kulandıgım bır yılda..
daha sonra win e geri dondum.. win de iken bildigim teksey klavye maus ve monutordu ..
pardus cıkınca pardusun tasarımında calısan arkadas bana cd sını gonderdı yaklasık bır bucuk yıldır pardus kulanıyorum ...inanılmaz bır hızla sevdım ve aşinası oldum.bilgisayar kulanıyorum demek klavye maus tutmak degılmıs onu ogrendım ve sımdı hc bır seye degısmem ..linux pardusla ilgili bir sorusu olan arkadas varsa yardımcı olabılırım...
kücük bir bili;
(bir sorun var pardus(linux)la ilgiili olarak yeterince program bulunmamata bu yuzden wın bılgısayarınıza kurulu kalsın sabıtdısc uzerınden lın acıkken windostakı programlarınıza ulasın ve wine (linuxda win programlarını çalıştırmak icin kulanılan kücük bir yazılım )ile calıstırın programınızı kulanabılırsınız ..)

Geri