linux backtrack passcrack işletim sistemi

DarkCod3r

Key&RC4 Coder
Reaction score
0
sevgili arkdaşlar tam bir cracker lar için yazılan işletim sistemi
DOWNLOAD : http://mirror.switch.ch/ftp/mirror/backtrack/bt20061013.iso
bu linux versiyonu legal olarak güvenlik ve server koruma adına yapılmıs bir yazılımdır.Ama illegal olarak dusunursek bütün kirli işleride yapabilirsiniz.Bununla sadece crack değil wireles aglarını,web sitelerini,bazı telefon modellerinin bluetoth şifresini kırıp telefona arama bile yaptırabilirsiniz.yUKARDAKİ adresteki iso dosyasını cd ye yazarak bilgisayara kurmadan live cd olarak kullanabilirsiniz!:durdurun

saol kardes ama linkleri bi kontrol etsen

Object not found!

dark şunu bi kontrol et zaten az kişi giriyor linux bölümüne onları da kaçırmayalım

ben bir süre kullandım, birçok programın bir araya gelmiş olması büyük avantaj sağlıyor. wireless şifre kırmak için kullandım ama yukarıda anlatıldığı gibi güvenlik denemeleri (illegal kullanımda olabilir) için ideal bir dağıtım.

bt nin son surumu coktan cikti bir de onu deneyin isterseniz !

arkadaşlar bununla wıreless için şifreleri nasıl kırıyoruz.

sağ olun ikinizede teşekkürler

cd ye yazdırıp live cd den açtım görünümü harika ayrıca içerkleride :D bi kez daha teşekkür ederim

Arkadaşlar ben yeni linux kullanıcısıyım sizlere bir sorum olacak pardus2008'e bu cd deki programları kurmak mümkün mü yada adapte etmek ve mümkünse bu programların türkçesi varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Şu backtrack 4 ün bilgisayara direk olarak nasıl kurulabileceğini anlatabilecek varmı detaylı bir şekilde ?
virtual ile kurmak istemiyorum direk olarak kurmak istiyorum. vista + ubuntu kurulu bide backtrack kurmak istiyorum. sanırım terminalde bi kaç ayar yapmak gerekiyor.

Geri