Linkin Park Vokalisti Chester Soruları Yanıtladı...

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Yeni albüm arifesinde, Linkin Park'ın solisti Chester, albüme ve kendisine dair merak edilen soruları yanıtladı.
İyi okumalar..

Yazı işleri neye benziyor?
Gerçekten zevkli. Hepimiz yeni ve yaratıcı bir şeyler yaratma şansına sahibiz. Rick Rubin, yeni albümümüzün yapımcısı, daha önce hiç yapmadığımız bir stil üzerinde çalıştırıyor bizi, yani bu bizim için oldukça değişik. İlk önce kişisel fikirlerimizi ortaya koyuyoruz sonra da bir araya gelip bir grup olarak bunlar üzerinde çalışıyoruz. Şarkıların ne yönde gideceğine hep birlikte karar veriyoruz... ama bu albüm diğer bütün albümlerimizden daha çok vokal bölümleri içeriyor. Bu yüzden genellikle, Mike ve ben sözleri yazıyoruz, ve diğer çocuklar da kendi bölümlerini yazıyorlar. Brad şarkıların yapımında gerçekten harika. Bu kesinlikle çok ağır bir iş, ama ben işimi seviyorum, bu da çalışmayı zevkli kılıyor.

Siz ve Mike birlikte mi yazıyorsunuz?
İkimiz şarkıları ve melodileri yazıyoruz, and ve ikimizin yazdıkları da kendimize ait kişisel şeyler, yani bazı şarkılar birbirinden ayrıyken onları birleştiriyoruz ve üzerlerinde beraber çalışıyoruz. Ama ikimizin de sadece kendimizin yazdığı şarkıları var.

Şarkı sözlerine karar veren her zaman karar veren tek biri mi var?
Hayır, iki kişi var. Ben ve Mike. Ama Mike sözleri doldurmakta oldukça usta, yani birlikte yaptığımız şeyleri mükemmelleştiriyor.

Bütün grup bir araya geliyor mu?
Her hafta. Hala kendimize ait ilk bölümlerin oldukça başındayız. Herkes kendi enstürmanı için kendi bölümünü yazıyor. Ama her hafta bir grup buluşmamız var, ve neler yaptığımızı böylece paylaşıyoruz. Her hafta stüdyoya birlikte gidiyor ve bir diğerimizin neler yaptığını dinliyoruz. Sonra hepimiz nelerin olduğu gibi kalması ve nelerin değişmesi gerektiğine karar veriyor ve çalışmalarımız hakkında birbirimize yardım ediyoruz.

Peki ya yapım için geri kalan şeyler?
Herkes bir şeyler yapıyor. Ama bana herkesin kendi alanında bir şeyler yapıp yapmadığını soruyorsanız, evet yapıyorlar. Ama yardıma ihtiyacımız olduğunda hepimiz birbirimize yardım ediyoruz. Biz bir grubuz, hiçbir şey tek değil.

Şarkılarınız yaşamda nerede olduğunuzun bir yansıması mı?
Meteora'dan sonra benim için çok şey değişti. Talinda'yla evlendim, ve 3 oğlum var, yani sanırım büyüyor ve yaşlanıyorum, işte bu müzik. Hayattaki aynı şeyleri tekrarlayıp yeni şeyler öğrenmeden duramazsınız. Müzik için de benim için aynı şey geçerli.

Önceki yapımlarınızla göre yenisi arasında bir benzerlik olacak mı yoksa TAMAMEN yeni bir şey mi beklemeliyiz?
İkisi de. Biz hala Linkin Park'ız, ve bunu duyacaksınız. Ama yeni olan bir çok şey var ve bunları bizden daha önce hiç duymadınız. Rick Rubin kaydı yapıyor, ve daha önce bir çok türde albüm yaptı. hala bize uyan yepyeni bir şey istedik biz de.

Ayrıca kısa hikayeler, hayal ürünleri gibi şeyler de yazıyor musunuz?
Evet. Hikayeler ve şiirler yazmaya bayılıyorum. Şu sıralar yeni bir şeyler yazıyorum, benim kendi çocukluğum ve müzik yapmaya nasıl etkilendiğim hakkında. Şimdilik 6 sayfa kadar.

Yazı yazmayı bir özgürlük ya da rahatlatma olarak mı görüyorsunuz?
Evet. Bu bana düşüncelerimi kendime yaratıcı bir şekilde açıklama ve hislerimi dışa vurma şansı veriyor. Bazıları dışarıda çalışır, bazıları resim yapar, bense yazıp şarkı söylüyorum. Bu sinirlerimi bir kenara atmamı ve düşüncelerimi fanlarla ve arkadaşlarımla paylaşmamı sağlıyor.

Yeni müziğimizi dinlemenizi iple çekiyoruz. Bütün desteğiniz için teşekkürler, fanlarımız bizim için çok değerli ve bu yıl sizlerle turda buluşmak için de çok heyecanlıyız.

Chester Bennington

26.05.2006 da yeni albumleri cıkcaktı ama hala bulamadım yaa...

KsKLee !!' Alıntı:
26.05.2006 da yeni albumleri cıkcaktı ama hala bulamadım yaa...

bildiğim kadarıyla albüm henüz çıkmadı çıksa alırdık bi bakardık ilk albüm fena deildi. . .eğer çıktıysa ve bizden saklıorsanız yakarım ulem bu gezegeni:D :D :cool:

Albüm çıksada dinlesek :)

Paylaşım için saol...

Lamagro' Alıntı:
güzel bir roportaj evliymiş bilmiyordum :)

ewet hemde baya oldu...
ayrıca sole bide durum war gecenlerde bi dergide okumustum ... Chester da tam 12 tane döwme war hepside kollarında we bacaklarında karısı vucuduna dowme yapamasını istemiyomus oda yaptırmamıs....Bilgilerinize sunulur.

sercinho7' Alıntı:
ewet hemde baya oldu...
ayrıca sole bide durum war gecenlerde bi dergide okumustum ... Chester da tam 12 tane döwme war hepside kollarında we bacaklarında karısı vucuduna dowme yapamasını istemiyomus oda yaptırmamıs....Bilgilerinize sunulur.

bu özel hayata girio vücudundaki dövmeyle karısının işi olur yaws bize neeee:D :D :D

SıpA' Alıntı:
bu özel hayata girio vücudundaki dövmeyle karısının işi olur yaws bize neeee:D :D :D

oylee.. orası doru ama onlar soyluolar bizde okuyoz :)

Geri