Link Degisimi Yapalımmı ?

Anarchy

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar benim sitem www.hababam.biz ve su anki pagerankım 2 onu arttırmak icin birbirimize destek olalım diyorum.Sitemde sag tarafta Linkler yazıyor oraya sizin sitenizin mini logosunu koyarım ve sizde benim sitemin mini logosunu koyarsınız sizin sitenizde bir yere ( ana sayfa ) sadece benimle degil kim kiminle istersede yapsın burda acmis olayım konuyu rankımız artsın hepimizin, su anki rankınızı merak ediyorsunuz ? www.whatsmypagerank.com dan ogrnebilirsiniz rank nedir ? web sitenizin google a gore popularitesi ne kadar yuksek olursa o kadar iyisiniz demektir ve sponsorlar yuksek ranklı siteleri tercih eder.Ben sahsen sadece top level domainlerle link alısverisi yapmak istiyorum ( com , net , org , biz , info , ws , tv ,cc , pro :) )Konuya ilgi artarsa daha fazla acabilirim yorumlarınızı bekliyorum Hazır google rankları yeni yerlesitrmeye baslamısken yararlanalım diorm coktan bitmis bile olabilir rank yenilemesi her 3 ayda 1 oluyor bildigim kadarıyla.

www.whatsmypagerank.com ilk defa duydum :) merak edıp bakıyım dedım bizim pagerank'ımız 0 mış :p lınk degısımı suan ıcın dusunmedıgımız bır uygulama ılerısı ne gosterır bılemem yınede teklıfın ıcın sagol....

bomboş site mycep.net :)
rank 3 cıktı :)
gecelim rank ogrenme sayfasını:p

Website: http://www.mycep.net
Page Rank: 3 / 10
Alexa Ranking:
Indexed Pages: 2
Back Links: 8

Ehuh :) way be demek boyLe bisi bu Rank =)

Website: http://showtvnet.com
Page Rank: 2 / 10
Alexa Ranking:
Indexed Pages: 27,000
Back Links: 0

showtvnet i bile gecmiş :)

teklif ortaya com net org vs. domaini olan herkese verdigim sitede baktıgınızda backlink sıfır yazıyorya iste herbirimiz birbirimiz icin bir backlink olacagız yani en azından ben oyle tahmin ediyorum :) ve yukselecegiz :) ama sanırım arkadaslar bahsettigim olaya cok uzaklar :(

m_y' Alıntı:
bomboş site mycep.net :)
rank 3 cıktı :)
gecelim rank ogrenme sayfasını:p

Website: http://www.mycep.net
Page Rank: 3 / 10
Alexa Ranking:
Indexed Pages: 2
Back Links: 8

Diyorumya onemli olan backlink iste 8 site buna link vermis ve bu 8 site oyle dandik degil sanırım hepsinin 1-2 page rankı var ki bunu adam etmis diyorum iste kalitemizi arttıralım ...

site boş kim link vermiş :p
mail adresim yazıyo bitek :p

bide fLood yassak :)

telsimin mycebiyle esdeger tutmustur belki kelimeler de onemli bir suru sitede mycep kellimesi geciyor dolayısıyla bu onemli bir kelime oluyor ondan google bunu ayırmıs olabilir bir kenara , sonra belki .com yeirne yannıslıkla .net link vermistir biri senin siteden de iyi backlink alırız ha madem boy koy saga sola bizim sitelerin linkleri :)

sorunlu : sana 2. bir mesaj atmadan cevap veriyorum bunu editleyerek ; sence butun yazılan mesajları gordukten sonra mı attım arka arkaya o 2 mesajı ?

evet zaten senin attıgın mesajdan oncekini editleyerek attım ama onceki 2 mesajımda editlenecek birsey yoktu konular farklıydı tamamen ben ilkini yazarken sadece dark angel cevap yazmıs gorunuyordu ama sonradan baktımki ilgi var yani ben mesaj yazarken millet de yazıyormus ve 2. mesajı da onlara gore attım ...

2. mesajıda editLemeLiydin...
hatta suan biLe editLemeLisin :)

sorunLu sabırLıymısta :)

Link değişimi şüphesiz denenebilecek bir yöntemdir. Ancak bazı siteler bu yöntemi prensip olarak kullanmazlar. Şahsi kanaatim de bu tür bir yöntemin kullanılmaması yönündedir.

Geri