Linderoth şaşırttı

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
Takımımızdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Linderoth, Eurosport'a konuştu.

linderoth12.jpg

Galatasarayımızdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tobias Linderoth, Eurosport'a "G.Saray'la bir yıllık sözleşmem daha var. Bunu sorunsuz bir bir şekilde tamamlayacağım. G.Saray'da çok mutluyum. İki haftadır normal idmanlara başladım. Temmuz'da sezonu açmak için İstanbul'dayım" dedi.

Adamcağız takım bulamamıştır gidecek bari kalayım demiştir:))

umudum yok.
Git baride ayak bağı oLma.

Bu adam ne zamandan beri sakat, ben olsam oturmaktan sıkılır giderim bu hala mutluyum diyor...

Linderoth asLında cok yerinde bi transferdi fakat akıLaLmaz sakatLıqı yüzünden 1.5 sezondur top oynayamıyor..$ayet eski formuna dönecekse eski Tobbi oLacaksa neden gitsin ki..En azından antrenmanLarda denenmeLi..[/b]

Yine SakatLanıp Aynı Duruma Düşmeyeceğimizi Kim Garanti Eder... BeLLi İşte En Ufak Bir SakatLandığında En Az 3 Ay İyiLeşemiyor... Riske Girmeye Lüksümüz Yok... Zaten Bu Sene Berbat Geçti... Taraftarın Bu Gibi OLayLara Seneye TahammüLü OLacağını Sanmıyorum... GönderiLsin Biran Önce... Biran Önce...

kronik rahatsızlığı var.. kazanacağımıza dair inancım hep oldu ama takım kadrosunda 1 yabancı eksik oynuyoruz.. geçen sene hatırlarsınız şampiyonluğa giderken sahaya çıkan ilk 11 yerliydi.. dilerim doğru bir karar verir bu sefer yönetim ve futbol şubesi.

durun ya pes de iyi oynuyo dursun giderse ne yaparım orda oynayacak adam yok

Defansif Orta Saha da yerine TopaL var.. zaten TopaLın yerini tutamıyor kimse GS'de..

Sağ bekte oynatıyorsan da kimi koysan gider yerine

.P

Geri