LincoLn'de Son Durum!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Galatasaray'ın izinsiz olarak Brezilya'ya giden Lincoln'e ağır bir ceza vermeye hazırlandığı öğrenildi.

137225.jpg

Brezilya'ya giderken "Pazartesi günü dönerim" açıklaması yapmasına rağmen yönetimin Lincoln'ün tam olarak ne zaman takıma katılacağını bilinmediği belirtildi. Yöneticilerin Lincoln'e ulaşamadığı belirtilirken, Başkan Adnan Polat'ın bu konuda pazartesi günü bir basın toplantısı yapacağı ifade edildi

LigTV'nin haberine göre; Brezilyalı futbolcunun Pazartesi günü de takıma katılmaması durumunda yönetimin Lincoln'le ilgili radikal bir karar alarak brezilyalı futbolcuyu kadrodışı bırakabileceği ileri sürüldü

Pazartesi günü takıma katılması durumunda ise yönetimin Lincoln'le biraraya gelerek ayrıntılı bir görüşme yapacağı düşüncelerini alarak "gerekirse sezon sonunda yolların ayrılacağının kendisine bildirileceği" öğrenildi

Bu arada Galatasaray Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürürken milli takımda 9 oyuncusu bulunan Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın olası sakatlıklardan dolayı endişeli olduğu öğrenildi

Bülent Korkmaz "Dilerim bunca sakatlıktan sonra milli takımda da sakat verirsek işimiz daha da zorlaşır. Dilerim milli maçı hiçbir sakatlık olmadan atlatırız " şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Haberturk

Sözleşmedeki kesin para maddesine dayanarak istediği gibi tavır koyuyor. Yönetimin gereğini yapmasını rica ediyorum..!

ohoo daha yönetim ceza vermeye hazırlanıyo... ya ne pasif adamlar sürüsü şu bizim yönetim ya. ayar olmamak işten deil.

LincoLn geLecek babaLar gibi topunu oynayacak.. !
LincoLn giderse GaLatasaray biter.. LincoLn'ün oLmadıqı maçLarda takımın nasıL bir futboL oynadıqını, forvetteki reziLLiği hep beraber qördük

LincoLn geLecek babaLar gibi topunu oynayacak.. !
LincoLn giderse GaLatasaray biter.. LincoLn'ün oLmadıqı maçLarda takımın nasıL bir futboL oynadıqını, forvetteki reziLLiği hep beraber qördük

Ona bagLı kaLıcaksak onun zevkine göre bu takım maç kazanıp kaybedicekse küme düşmeye razıyım ;)

Ona bagLı kaLıcaksak onun zevkine göre bu takım maç kazanıp kaybedicekse küme düşmeye razıyım ;)

o zman abi Lincoln gidecekse giderken Ü.Karan,H.Şaş,V.Yaman,Nonda bunlarıda götürsün ayrıca De santicte gidebilir bizim aslanlar gibi 2 tane Türk kalecimiz var bence de santicsin onlardan fazlası yok...

LincoLn'ün oynamadığı maçLarda çektiğimiz sıkıntıLarı sen dahiL herkes biLiyor..
Ben istatistikLere göre konu$uyorum adam asist kraLı oynadıqı her maçta neredeyse asisti var..LincoLn'ü bu sezon herkes ba$ tacı yapıyordu, hayırdır $imdi ne oLduda yerin dibine vurdunuz adamı ? LincoLn gibi bir oyuncu takımımızda oynuyorsa bu kadar üstüne dü$memek gerek Lakin gerek basının amansız baskıLarı gerekse taraftarımızın buna aLet oLması yeni bir "LincoLn krizi" ni ortaya çıkardı..KaLdı ki Skibbe döneminde LincoLn'ün haL ve hareketLerini eLe aLırsak $uan ki dönemden kat kat farkLı oLduğunu görebiLiriz..Skibbe onun diLinden anLıyordu.Büyük Kaptan'a sözüm yok fakat a$ırı otoriter davranıyor ve LincoLn bundan ho$nut deiL..Skibbe döneminde LincoLn yine yurtdı$ına gitmi$ti.3 gün izin istemi$ti Skibbe hocamız 4 gün vermi$ti.Ve LincoLn istediği zaman diLiminde (3 günde) geri dönmü$tü..Sözüm o ki LincoLn bu takıma her$eyini verdi bu sezon..Onun takımdan kopması takımımızın goL yoLLarındaki etkisinin 4'te 3'ü azaLacaktır.Ne yazık ki L.pooL - Man.utd - R.Madrid gibi major takımLarın kapaLı defansLarını açabiLen 2 oyuncu var takımımızda..Biri oyun kurucu mevkiinde oynayan LincoLn biriside kanat oyuncumuz Arda Turan...
Bir ba$ka mevzuda var..LincoLn'ü gönderirsen Baros'uda bitirirsin.. Bu sene Baros'un attığı goLLerin birçoğunun asistini LincoLn yapmı$tır..
LincoLn bu takımın en önemLi dinamosudur oynadığı konum itibariyLe..
Ne yazık ki LincoLn'süz top oynamıyor goL atamıyor bu takım

hiçbirşey olmaz cıkar hata yaptım der çift antrenman yapar bızı kurtarır gene goklere cıkarırız ;);)

Geri