LincoLn Zenit yoLunda

by.erce

New member
Reaction score
0
4379_6975_sondakika003.jpg

LİNCOLN ZENİT'E ÇOK YAKIN!
Lincoln, ST.Petersburg yolcusu. Bavullarını toplayarak İstanbul'dan ayrılan Lincoln'ün samimi olduğu bazı takım arkadaşlarına "Bunun geri dönüşü yok. Gidiyorum ve bir daha geri gelmeyeceğim" dediği öğrenildi.
Kafasında Galatasaray'ı bitirdiği belirtilen Brezilyalı oyuncunun ilk tercih olarak Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Peterburg'u istediği konuşuluyor. Lincoln'ün İstanbul'dan ayrıldıktan sonra Almanya'da menajeri Marcelo Cipriano ile kısa bir görüşme yaptığı ve Zenit'e gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Rusya Ligi'nin henüz başında olunması nedeniyle bu transfer için Zenit yönetiminin kısa süre içinde Galatasaray yönetimi ile görüşmeye hazırlandığı ifade edildi.

Sarı-Kırmızılı yönetimin de sorunlu futbolcusundan bir an önce kurtulmak istemesi nedeniyle; Meira'yı Galatasaray'dan kopartıp Zenit'e götüren menajer Marcelo Cipriano'nun Lincoln'ün transferinden de Galatasaray'a bir miktar para kazandırması bekleniyor.

Kaynak : DHA

LincoLn'ün takımda kaLmasından yanayım fakat iyi bir bonservis bedeLiyLe satıLırsa gitsin kaLdı ki yerine iyi bir oyuncu aLırLarsa

Bunu istanbuLa döndüğünde Havaalanı'nda karşıLayıp bir temiz dövücen ondan sonra göndericen .
Çok severdim LincoLn'ü ama şu son 1-2 haftada yaptıkLarının affediLir yanı yok..sağLam bir tekLif geLirse giç düşünmeden göndermek Lazım..

Evet BöyLe Yönetim Varken Azımızada Mıçar Ama Tek Laf Edemeyiz Bu YönetimLe Bize Herşey Müstahak...

ben bir gs'lı olarak lincoln'un gs'de kalmasına karşıyım uzayıp gitsin onun yerine başka bir oyuncu alsınlar..

Geri