Lincoln "Türkiye'ye tatile bile gelmem"

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
15 gün önce sessizce İstanbul’a gelip eşyalarını toplayıp, Mini Cooper marka aracını satan Lincoln, “Beşiktaş’ın teklifi güzel ama kabul etmeyeceğim. Türkiye’ye tatile bile gelmeyi düşünmüyorum” dedi.

40330.jpg

Hürriyet'in haberine göre, Galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği Cassio Lincoln’ün 15 gün önce İstanbul’a gizlice gelerek kalan eşyalarını topladığı ve Mini Cooper marka aracını da 30 bin dolara sattığı ortaya çıktı.

Haberde, Brezilyalı futbolcunun İstanbul’da görüştüğü arkadaşlarına, “Bırakın Türkiye’de futbol oynamayı, tatile bile gelmeyi düşünmüyorum. Beşiktaş’ın teklifi gerçekten güzel ama asla kabul etmeyeceğim” dediği öne sürüldü.

Hatırladıkça üzülüyorum

Türkiye’ye gelişinde büyük bir kalabalığın kendisini karşıladığını hatırlatan Lincoln’ün arkadaşlarına, “Türkiye’den ve G.Saray’dan böyle ayrılmak istemezdim. Havaalanına ayak bastığım ilk andaki hatıralarım aklıma geldikçe üzülüyorum. Her şey daha iyi olabilirdi fakat bir türlü uyuşamadık. G.Saray’la ileride bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Artık buraya tekrar geleceğimi de sanmıyorum” dediği iddia edildi.

Goal.com

Bir Fenerli olarak ben bile bu adamdan nefret ettim

defol git kendini beğenmiş bir işe yaramaz ahmak

Avrupada işe yaramaz ciğeri 5 para etmez adamları alıp getirip bir yerini kaldıran bizim yöneticilerin suçu bu

Ayy çok üzüldüm yaaa lütfen Lincoln tatile gel buraya çay,kahve içelim....

Böyle bir adam görmedim ben ya... İyi ki gitti..

GaLatasaraya Birkaç Maç Dışında Hiçbir katkısı OLmadı. Nedir Bu Tip Adamların Sorunu AnLamak Gerçekten Çok Güç.

istesede gelemezki bi gs görsün arkasından bagırır satıcı ib... gö. ondan gaz alan diğeride bağırırr

derken bi bakmışsın adam mefta :D

Adamsa Gelsin Onu Tekme Tokat Döverler Korkudan gelemez :D . Havalimanında karşılarız Ama u sefer Direkt Boş Bir Fabrikada Döveriz :D

Abi yiğidi öldür hakkını yeme çok yetenekli şerefsiz ama,bir o kadar da kaprisli.Türkiye'nin ise ona hiçmi hiç ihtiyacı olmadığı kesin.

yetenek ALLah vergisi.. ama insan o yeteneği kuLLanamıyorsa yazıkLar oLsun..
çok ah aLdın LincoLn üLkende düzenLediğin yardım maçLarı kurtarmaz seni.. :goz:

ulan pusht! önce yediklerini hazmet sonra gel emi....

gel ne olursan ol gel ama linkolnsen artık gelme .

Geri