Lincoln: Açlığın Ne Olduğunu İyi Bilirim

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
G.Saraylı Yıldızımız Lincoln, ülkesinde yoksullar için anlamlı bir yardım kampanyası başlattı. Lincoln'e yakın arkadaşı Taffarel de destek veriyor..

_____

Lincoln: Çocukken Yemek Bulamazdık

Cassio Lincoln fakir bir çocukluk geçirdiğini söyleyerek; "Çocukken yemek bulamadığımız zamanlar çok olurdu, ben fakir bir ailenin çocuğuydum o yüzden yoksulluğun ne demek olduğunu iyi bilirim" dedi.

lincolncassio.jpg

Yardım Kampanyası Başlattı ..

Ve bu nedenle Lincoln, ülkesindeki yoksullar için bir yardım kampanyası başlattı. 1 Haziran'da Minas Gerais Belediye Stadyumunda yoksullar yararına maç düzenleme kararı aldı.

opyw03m8znlk32uclydq.jpg

Maça Giriş 1 KİLO YİYECEK =]

Brezilyalı futbolcu 1 Haziran Pazar günü yapılacak maçın bilet fiyatlarını da açıkladı. Buna göre maça gelmek isteyen yardımseverler 1 kilogram yiyecek getirecek. Ya da onun karşılığı olan para ödeyecek. Toplanan yiyecekler ve para gelirleri ise belediyeye teslim edilecek. Ardından da belediye tarafından yoksullara dağıtılacak.

lincoln09.jpg

Taffi De Bulunuyor ..

Lincoln'un yoksullar yararına düzenleyeceği organizasyona yakın arkadaşları destek veriyor. Bir dönem Galatasaray'ın da kalesini koruyan Taffarel, Lyon'un forveti Fred, Dortmundlu Dede, Çaçapa, Andre Luiz ve Grafite de Lincoln'un yardım maçında forma giyecek..

İşte Gerçek Yıldız..

yardım etsin bakalım sezonada iyi hazırlansın

g.saraylı futbolcularda aç geçen sezon hepsi aç yatıyolardı mağaşlarını alamadıkları için bunu lincolnun söylemesi doğal

Paranın Satın Alamadığı şeylerde var bunu her zaman şahit olduk her zamanda olacağız.

bence incoln bekleneni veremedi Galatasaray'da ama daha durun derim belli olmaz bi sezonda patlayabilir
iyi bir insanmış kendisini takdir ettim, pek çok futbolcu onun yaptığı işlerin uzağından bile geçmiyor malesef

Hemen LincoLn u yere wurup Durmayın...

Her geLen futboLcu 1 sene uyumsuzLuk sorunLar yaşar...

FbLiler sizde aLex ilk sene müthiş mi oynadı söyLeyin bakaLımm..

HeLaL oLsun yakı$ır..

Neden bu kavga ya burda fb-gs tartısması yok yapılan bir iyilikten bahsediliyor gene girmisiz birbirimize yapılan iyiliğin gs yle ne alakası var onuda anlamıs değilim

Tebrik ederim LINCOLN u keske herkes böyle güzel organizasyonlarda bulussa ve yoksullara ac kalanlara daha cok ulasabilsek

Galatasaraydan Aldığı Parayı Ne Kadar Hak Etti Onun Düşünsün Lincoln Efendi....

Şu konuyla alakasız muhabettleri artık kesin !

Geri