Lincoln'ün sırrı...!

by.erce

New member
Reaction score
0
7_195415_lincoln1901bb.jpg

Sakat olan Brezilyalı yıldıza 'Gastrocnemicus' teşhisi koyuldu. Sarı-Kırmızılı oyuncunun 3 hafta daha forma giyemeyeceği öğrenildi...

Yönetim açıklamadı
Büyük umutlarla transfer edilen ama uzun bir süredir forma giyemeyen Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Lincoln’ün sakatlığının çok ciddi olduğu ortaya çıktı. Yapılan kontrollerin ardından tedavisine başlanan ancak sakatlığının ne olduğu hakkında açıklama yapılmayan tecrübeli futbolcuya gastrocnemıcus teşhisi koyuldu. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, Sambacı’nın raporlarını gösterdiği Prof. Dr. Ömer Taşer’in bu teşhisi koyduğu öğrenildi.

Adalesinde problem var
Bacak adalesindeki problem nedeniyle tedavisine devam edilen Lincoln’ün ez 3 hafta daha oynayamayacağı aksi taktirde daha büyük sorunlar çıkabiliceği ifade edildi. İkinci yarının ilk haftasında Rize’de oynayamayan Lincoln bu haftaki Bursa maçının yanı sıra, kupada Gençlerbirliği Oftaş ve ligde Ankaragücü ve Manisa karşılaşmalarında da forma giyemeyecek. Sambacı, Schalke 04’te oynarken de sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyememişti.
fanatik

adele problemi oldugunu sanmıyorum.. başka şeyLEr var bu adamda..

ne şansız takımız yaw 6 yılda bir 10 numara aldık oda sakat gerçi varlığı yokluğu pek fayda etmedi...bence sözleşmesini fesh etsinler.

Sanmam...ÖyLe bir$ey oLsa KuLüp açıkLar..

montano valla haklısın şansısız ama bi o kadar da şanslıyız çoğu şampiyonluklarımız kıl payı ile gelmiştir ayrıca lincoln iyi oyuncu ama bu adamda başka şeyler var mesela kalli ile arası hiçte iyi değilll

by erce tşkler

ßu kadar ßekLedik ßi 3 hafta daha ßekLeriz.. UEFA'da Lazım ßize ßoşver Ligi idare eder ßu kadro =)

Bıktım arık lincoln'ün sion maçındaki hareketlerinin Gs tv'de klip şeklinde yayınlanmasından, Eskidi.,
Sakatlıktan çıksın da biraz reel izleyelim sambacıyı

Arkadaslar gastrocnemius bir sakatlik ismi degil, baldir kasinin teknik ismi. Komiklik yapmis gazete yani. Hihi, saka. Hemen gaza gelmeyelim derim

http://en.wikipedia.org/wiki/Gastrocnemius_muscle

ayrıca haber fanatik gaetesi haberi.daha önce yazmıştım bi kez daha yazıyorum FANATİK GAZETESİ ALANIN GALATASARAYLILIĞINDAN ŞÜPHE EDERİM

ya bu adam alınmadan araştırmadılar mı? Sıradan bir işe girmeye çalışsak soyumuzu sopumuzu komple araştırıyorlar.. Hagi gibi birini arıyoruz ama zor buluruz bir daha...

Yattığı Yerden Para Alıyor daha ne yapsın.yada istanbul Gecelerinde fink atıyordur.işi iş valla

dün gece 6 pas programında hakan ünsal,lincolnün arka adalesinde yırtık oldugunu ama hemen hemen gectiğini,kondisyon antrenmanları yaptıgını 2hafta sonraki lig macında oynayabilecegını soyledi.ne kadar dogru bilemem tabi..

ilginc neyse hayırlısı olsun

ßana KaLsa Derimki 2.Ortega
eLimizde patLıcak diye korkuyorum kaçarsa yarın ßirgün Gerçi Kimse wermez ona ßukadar para ama ne ßiLim Adam Kaçacağa ßenziyor.
İnş. ßen yanıLırım ama HayırLısı.​

Geri