LincoLn'ü 4 bacakLı sanıyorLar

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0
"Lincoln'ü 4 bacaklı sanıyorlar"
Konyaspor, A Milli Futbol Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Grup Eleme Maçları nedeniyle Turkcell Süper Lig'e verilen arayı iyi değerlendirmek için çalışmalarına başladı. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra futbolcular antrenmanı dar alanda yaptıkları pas çalışmasıyla devam ettirdi. Antrenmana izinli olan Erhan Albayrak ve sakatlığı bulunan Celalettin Koçak katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Erdal Kılıçarslan tesislerde çalıştı. Takımın 6 haftalık durumunu değerlendiren Teknik Direktör Giray Bulak, "Takımın daha önceki maçlarını biliyorum. İçerideki Ankaragücü maçı son dakikada gelen galibiyetle skor güzel ama oyun yok. Beşiktaş mağlubiyetinde vasat bir oyun vardı. Denizli maçında da oyun kötüydü. Antalya maçında ikinci yarı iyiydi. Bizim geldiğimiz dönemde Galatasaray ve Trabzonspor maçında iyi oyun oynadık ama sonuç yoktu. Futbol böyle garip bir oyun. 3 puanı iyi oynayana deği kazanana veriyorlar. Fakat biz dürüst oyun dürüst mücadele ortaya koyduktan sonra sonuç ne olursa olsun kabullenmeyi biliyoruz. Zorlu maçları geçtik. Bizimle eşit takımlarla karşılaşacağız. Galatasaray maçından önce olsun Trabzonspor maçından önce olsun oyuncularıma hiç korkulacak bir şey olmadığını söyledim. Biz bunları ne kadar söylesek de yazılı ve görsel medyanın abartılı yazmaları etkiliyor. Sanki Lincoln'ü 4 bacaklı 4 gözlü bir şey sanıyorlar. Halbuki Bursaspor maçında durumu gördük. Lider olan Trabzonspor maçında da biz daha üstün futbol sergiledik. Bunları oyuncu yaşıyarak görüyor. Önümüzde Gaziantepspor maçı var. Onlar da iyi çıkış yakaladılar ve iyi puan topladılar. Ama bizden daha iyi bir takım değil. Biz her takımı gidip yenebiliriz. Bunu yapacak güce sahibiz. O bakımdan ben hiçbir takımdan çekinmiyorum" dedi.

Lige verilen arada Antalya'da turnuvaya katılacaklarını ifade eden Giray Bulak, "Cuma ve Pazar günü iki maç yapacağız. Cuma günü Denizlispor ile Pazar günü ise Sivasspor-Bursaspor maçının galibiyle oynayacağız. Bu maçlarda oynamayan oyuncularımızı göreceğiz. Bununla birlikte değişik çalışmalarımız da olacak. Antalya'daki çalışmalarımız ve oynayacağımız maçlar bize katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

08.10.2008
Kaynak : İHA

Konyaspor'la alakalı bi konu.
Başlığa göre açılmış heralde..

Geri