Limon Team

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hobidias

New member
Reaction score
0
yazdıgım gun ve saat itibariyle dust ta limon teamın yaptıklarına daha fazla katlanamadık ve agzımızdan cıkmaması gereken sozler sarfettım.. bunun ıcın once herkesten ozur dılıyorum ama prowl hatalarıları banlıcagına geldi ve hicbirsey bilmeden beni yargısız infaz yaptı kendısıne buradan sevgıler saygılar admındır bı bıldıgı vardır dıyorum ama bu limon team sıktı artık belki iyi oynuyorlar ona lafım yok oyunları hakkında bı bilgimde yok ama oyunun ıcıne etmek konusunda bir numaralar acil birseyler yapılmasını istoyorum saygılarla Arz ediyorum...

Yek Hobit Mustafa Arslan

Diego..

Öncelikle kendi fikrimi belirtiyim
Prowl 'un yaptığı kesinlikle yargısız infaz değildir. Ortada bi küfür dolaştıysa eğer, küfür eden herkes suçludur bu durumda.
Örnek veriyorum, ben o anda orda olsaydım ve yanımda kız kardeşim, komsum, annem vs.. birisi olsaydı ve yazılanları okusaydı emin olun size hiçbirşey olmazdı. Olan sadece hackhell'in ve adminlerin saygınlıgına olurdu. Yaptıkları iş bu muydu denilirdi ??!!
Ve doğal olarak kimse haklıyı ve haksızı savunmaz ortada ki dönen laflara bakar.
Bu konuda Prowl'u takdir ettim gerçekten çok ii bi admin.

Limon Team konusuna gelince, 1-2 olaylarına şahit oldum. Sevmediğim tavırlarda bulundular. Hangi sebeple böyle tavır takındıklarını anlamış değilim.

Saygılar !..

Limon Team'in saygısızLıkLarına bende bi çok kez şahit oldum olayı biLmediğim için yorum yapamicam.. ama gözüm üzerLerinde oLacaktir..

cLosed.

rahatsızmısınız nesiniz? forum genelini ilgilendiren öneriler ve şikayetlere konu açana kadar, 7 satır yazıyı yazana kadar, cs ile ilgili bölümlere göz atıp da onları kullansanız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri