Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş​

DÜN Mardin’de bir şehit daha verdik. Teğmen Cengiz Evranos, PKK pususunda şehit düştü. Hiç kuşkunuz olmasın, biz daha nice şehitler vereceğiz, nice şehit cenazeleri kaldıracağız.

Askerlik yan gelip yatma yeri değil ki!

Dünkü Tercüman Gazetesi’nde Faruk Mangırcı’nın manşetten verilen haberi vardı. Okuyunca irkildim, şaşırdım, Türkiye’nin kimlere emanet edildiğini, kimlerin eline bırakıldığını ve bizi "milletin vekili" olarak kimlerin temsil ettiğini bir kez daha utanarak gördüm.

Adı İhsan Arslan. AKP Diyarbakır milletvekili. Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakınlarından biri. Oğlu Mücahit Arslan, yine Başbakan’ın en yakın danışmanı. Hatta sağ kolu. Bunlar müteahhit. Kamu kuruluşlarına ve AKP’li belediyelere iş yapıyorlar.

Şimdi Kürt Soruşturması isimli kitaba bakalım. AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan görüşlerini açıklıyor! Milletin vekili olan bu şahıs bakınız ne gibi inciler saçıyor:

"Doğduğum yer olarak Kürdistan vatanımdır. Halen yaşamakta olduğum yer itibarıyla da Türkiye vatanım durumundadır."

"Müslümanların vatanı neresi ise orayı korumak, orayı kurtarmak ve vatan diye orasını isimlendirmek gerekir. Bu manada Türkiye coğrafyasının Misak-ı Milli ile çizilen sınırları hiçbir anlam ifade etmemektedir."

"Son İslam devletini (Osmanlı’yı) ve onun müesseselerini (padişahlık ve halifeliği) ortadan kaldıran ve yegáne politikası İslam’a düşmanlık ve onu yok etme esası üzerine kurulan bir zihniyet ve otoriteye (Cumhuriyet rejimine) karşı tüm isyan ve başkaldırıları (Cumhuriyet dönemindeki Kürt isyanları ve PKK olayı) alkışlamak gerekir."

Evet, aynen bunları söylüyor!

* * *

AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, vecize yumurtlamayı sürdürüyor:

"Zulme karşı verdiği mücadele sonunda halkın mazlumiyeti yanında onun yegáne koruyucusu ve destekçisi konumuna giren gerilla hareketi (yani PKK!) bölge halkının gözünde muteber (seçkin-saygın) bir kişiliğe sahip olmuştur. Mücadelenin ilk günlerinde bir köye gece gizlice gidebilen gerilla timleri (PKK’lılar) artık gündüzleri gitme imkánını bulmuştur. Halk, ulusal kurtuluş mücadelesi verdiği kabul edilen PKK hareketi yanında yer almaya başladı."

"Bölgedeki (Güneydoğu’daki) tüm ilave askeri birlikler geri çekilmeli, özel tim ve koruculuk sistemi kaldırılmalıdır."

"Kemalist, laik ve demokratik ilkeler Türkiye’de herkese zorla dayatılmaktadır... (PKK’yı kastederek) Bu inkárcı ve kanlı politikalar karşısında siz olsaydınız ne yapardınız?"

"Kısa vadede yegáne çözümün ve önlemin, Türkiye’nin tamamına uygulanacak yeni bir ’EYALET SİSTEMİ’ olduğunu hatırlatmak isterim."

Adam PKK’yı gerilla, PKK terörünü ulusal kurtuluş savaşı, Güneydoğu’yu Kürdistan olarak tanımlıyor, bununla da yetinmeyip Cumhuriyet rejimine dil uzatmaya yelteniyor.

Bu adam AKP Diyarbakır Milletvekili. Oğluyla birlikte Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı ve akıl hocası.

* * *

Sevgili okuyucularım, Türkiye’nin bunların elinde nerelere sürüklenmek istendiğini artık hepiniz çok iyi biliyorsunuz. O yüzden, bunları yadırgamayın. İhsan Arslan bu görüşlerinde yalnız değil. Şimdi kendisinin başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan bile geçmişte benzer sözleri söylerdi:

"Bize göre demokrasi ancak bir ARAÇTIR. Hangi sisteme (Kürtçülük, İslamcılık) gitmek istiyorsanız, bu düzenin seçiminde bir araçtır."

"Türkiye’nin 70 yıllık tarihi boşa harcanmış bir zamandır."

"Şu anda Türkiye’de 27 etnik grup yaşamakta. Bunların varlığının tanınması gerekir. TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR gibi tezler yanlıştır."

"Örneğin KÜRTLER biz ayrı yaşamak istiyoruz diyebilir. Bu durumda belki OSMANLI EYALETLER SİSTEMİ benzeri bir şey yapılabilir."

Başbakan ile milletvekilinin EYALET önerisi nasıl da örtüşüyor!

Başbakan sözlerini daha sonra şöyle sürdürüyor:

"(Devlet yapısını) Ben İslam’ın devlet planı içinde düşünüyorum. Bizim için en üst belirleyici İSLAM’IN İLKELERİDİR. Her şey ona göre belirlenir. Türkiye’nin yarınında artık KEMALİZME yer yoktur."

"Biz Türkiye’yi önemsiyoruz ve TÜRKİYELİLER olarak buna mecburuz... Günümüz Türkiyelileri... Biz Türkiyelilere diyoruz ki...
"

Dikkat ediniz, söylemlerinde "Türk" yok, "Türkiyeli" var!

AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan’la başbakanının söylemleri birbiriyle ne güzel uyuşup örtüşüyor! Ülkemizi şimdi onlar yönetiyor.

Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş.

Dün yine bir teğmenimiz şehit edildi, kimin umurunda! Biz onların sözlerine bakalım, teselli bulalım! Elbet vardır bir bildikleri!

kaynak

Misakı milli mi var sınırlarda sanki.. hani kerkük-musul?

Türkiyeli lik kavramını daha geçenlerde G.KURMAY BAŞKANIDA SÖYLEDİ.. onada ses çıkıyormu bu medyadan yada etkili ağızlardan.. çıkmaz.. burda sesi çıkarana bakmazlar sese bakarlar..

Misakı milli mi var sınırlarda sanki.. hani kerkük-musul?

Türkiyeli lik kavramını daha geçenlerde G.KURMAY BAŞKANIDA SÖYLEDİ.. onada ses çıkıyormu bu medyadan yada etkili ağızlardan.. çıkmaz.. burda sesi çıkarana bakmazlar sese bakarlar..

genelkurmay başkanı türkiye halkı dedi türkiyelik demedi

atatürkün türk milleti tanımını yaparken türk halkı dediğini söylediler ...bu söylediği türk halkı kelimesinin türkiyelilik anlamına gelmediğinide çarpık zihniyetli basın kurcalayınca açıkladılar doğrusunu eğrisini ... basın artık bunun üstünde duramaz oldu başka konulara geçti sen hala aynı yerde sayıyorsun loopused ..aç bak bakalım genelkurmay ne demek istemiş ondan sonra konuş .türkiyelilik anlamına gelmez diye üstüne basa basa söylediler ..söylemesine söyledilerde sen ne zaman idrak edersin ayrı mesele ..

kerkük musul şuan oy verdiğiniz dengir mir mehmet fıratın dedesi olan şeyh said ayaklanması yüzünden geri alınamadı bunuda bilmen lazım ..isyanların üzerine içerde karışıklık çıkması nedeni ile ingilizlere saldırcak birlikler içerdeki isyanları bastırmakla görevlendirildi ...

bana kerkük musul nerde diyeceğine hazır akp lisin git dengir fırata sor kerkük musala ne oldu diye ..muhakkak dedesi ona bi not bir açıklama bırakmıştır o konuda .. :goz:

hatay alınırken musul dengirin dedesi yüzünden bırakılıvermiş öylemi? tarihten haberi olanda yazıyor olmayanda.. 1925 te olan şeyh sait ayaklanması ile musulun alınamamsı arasında yada şöyle diyelim hatayın türk toprajklarına katılması arasında14 yıl geçmiş.. ben daha da yazmam....))) karşımızda murat bardakçı var sanıyoruz yorum yapıyoruz..

hatay alınırken musul dengirin dedesi yüzünden bırakılıvermiş öylemi? tarihten haberi olanda yazıyor olmayanda.. 1925 te olan şeyh sait ayaklanması ile musulun alınamamsı arasında yada şöyle diyelim hatayın türk toprajklarına katılması arasında14 yıl geçmiş.. ben daha da yazmam....))) karşımızda murat bardakçı var sanıyoruz yorum yapıyoruz..

hatayın alınışı ve musul kerkük olayının tarihine bak ..ayrıca hatay hadisesi fransızlarla musul kerkük meseleside ingilizlerle yaşanan sorunlar ..tarihlerine iyi bak ve verdiğim linkleri oku gene anlamazsan ondan sonra anlamadığın yeri yaz yardımcı olalım ok mi ? :goz:

bu linkleri okuduktan sonra anlarsın şeyhide saitide dengiride ok mi ? anlamadığın yerler olursa yaz

http://www.kerkuk-musul.com/tarihce_2.html
http://gazikemal.blogcu.com/seyh-sait-ayaklanmasinin-bastirilmasi-ve-sonuclari-[96_752225.html
http://www.nedir.cc/tarih/hatayin-alinisi.html

yüce_türk kardeş bunlar kelime oyunundan başka bişey bilmezler.

vatan hainliği parayla değil
aslında yazacak çok şey var ama bu ciğeri kanı para etmeyecekler yüzünden ban yemenin alemi yok
bir gün imralıdaki it gibi
aslında benim annemde türktü
ben vatanımı çok seviyorum
devletime hizmetim dokunursa sevinirim
laflarını hepsine söyleteceğiz
hiç canlarını sıkmasınlar
az kaldı

Bir kişinin belirli bir siyasi oluşumu desteklemesi,o oluşum içindeki bir ksım azınlığın fikirlerini kabul ediyor yada peşinen sahipleniyor anlamına gelmez...

Ne dememizi bekliyorsunuz hayır o salak kahramandır felan dememizi mi?

Siz alışıksınızdır belkı karayalçınlardan felan ama ben alışık değilim haini kahraman yapmaya...

Diyarbakırda baydemirin hükümranlığındansa,önünde türk bayrağının dalgalandığı ak partiyi seve seve tercih ederim.Etmeyeninde memleket sevdasından şüphe ederim...

4 yanlışın bir doğruyu götürmesine kızıyorduk,birileri çıkmış bir yanlışla 4 doğruyu götürmeye kalkıyor...İşte bunun için realist olmak idealist olmaktan güzeldir...

Bir kişinin belirli bir siyasi oluşumu desteklemesi,o oluşum içindeki bir ksım azınlığın fikirlerini kabul ediyor yada peşinen sahipleniyor anlamına gelmez...

Siz alışıksınızdır belkı karayalçınlardan felan ama ben alışık değilim haini kahraman yapmaya...

Diyarbakırda baydemirin hükümranlığındansa,önünde türk bayrağının dalgalandığı ak partiyi seve seve tercih ederim.Etmeyeninde memleket sevdasından şüphe ederim...

4 yanlışın bir doğruyu götürmesine kızıyorduk,birileri çıkmış bir yanlışla 4 doğruyu götürmeye kalkıyor...İşte bunun için realist olmak idealist olmaktan güzeldir...

tek kelimeyle cuk diye oturmuş güzel bir cvp...

osman baydemirle ihsan arslanın görüşlerinin arasında ne fark var ?

önünde türk bayrağı dalgalanmasına dalgalanır belki ama anlamı olmaz .yada bir süre dalgalanır .adam dağdaki şerefsize gerilla diyor .osman baydemirde aynısını diyor ne fark var ...

akp güneydoğuda böyle bölücüleri aday yaptığı için oy alıyor .mhp orda böyle bölücüleri aday göstererek kazanacağına hiç kazanmaz daha iyi ..gider vatanına gerçekten bağlı temiz bir kürdü aday gösterir yüzde 3 veya 5 alır sorun değil ama en azından böylelerini aday yapmaz ..bölücülerin ekmeğine bal sürmez ...

siz realist olcaz derken kürtcülerin ekmeğine bal sürmeye devam edin ...buda sizin hesabınız ..nede olsa tayyip karaya ak dese kabul edenlerdensiniz...yesinler sizin realistliğinizi

osman baydemirle ihsan arslanın görüşlerinin arasında ne fark var ?

önünde türk bayrağı dalgalanmasına dalgalanır belki ama anlamı olmaz .yada bir süre dalgalanır .adam dağdaki şerefsize gerilla diyor .osman baydemirde aynısını diyor ne fark var ...

akp güneydoğuda böyle bölücüleri aday yaptığı için oy alıyor .mhp orda böyle bölücüleri aday göstererek kazanacağına hiç kazanmaz daha iyi ..gider vatanına gerçekten bağlı temiz bir kürdü aday gösterir yüzde 3 veya 5 alır sorun değil ama en azından böylelerini aday yapmaz ..bölücülerin ekmeğine bal sürmez ...

siz realist olcaz derken kürtcülerin ekmeğine bal sürmeye devam edin ...buda sizin hesabınız ..nede olsa tayyip karaya ak dese kabul edenlerdensiniz...yesinler sizin realistliğinizi

O zaman siz %5 le devam edin,elin çakalıda %70 le teröriste şehit cenazesi yapmaya devam etsin,saygı duruşunda bulunsun,sözde kürdistan marşını çaldırsın,belediye işçisinden para kesip pkk ya yardım yapsın,Ortalığı yakıp yıkan teröriste Belediyede saklanma fırsatı versin...

Tek o,oyu alsında Ak parti yönetimide göstere göstere o türk bayrağını o belediyeye assın,istikalal marşınıda inlete inlete okusun,okutsun...

Öyle kolay değil...AK PARTİ bu....Doğuşatan Terörist Parti... değil...

O zaman siz %5 le devam edin,elin çakalıda %70 le teröriste şehit cenazesi yapmaya devam etsin,saygı duruşunda bulunsun,sözde kürdistan marşını çaldırsın,belediye işçisinden para kesip pkk ya yardım yapsın,Ortalığı yakıp yıkan teröriste Belediyede saklanma fırsatı versin...

Tek o,oyu alsında Ak parti yönetimide göstere göstere o türk bayrağını o belediyeye assın,istikalal marşınıda inlete inlete okusun,okutsun...

Öyle kolay değil...AK PARTİ bu....Doğuşatan Terörist Parti... değil...

niye yetincez ki çalışmalar sürüyor sürecek daha fazla oy için ama tek şartla !!!!

oda bölücüleri aday yapmadan ...

bölücüleri aday yaparak oy alacağıma almam daha iyi ...

eğer dediğin durumlar olursa bu ülkenin yargısı var polisi var istihbaratı var ..

sizin şu akp niz ergenekona harcadığı çabanın onda 1 ini güneydoğuya harcasın pkk denen bişey kalmaz ..bu sistemlerle güneydoğuyu bir hafta dinle bak alayı çözülüyormu çözülmüyormu ....

ama akp bunları yapmaz ...

akp ne yapar onların orda barınmasını sağlar rakılı balıklı toplantılar yapar ardından danışıklı dövüş oynar aynen senin bu saydığın mesajı millete vermeye çalısır ya sen ya ben alayıma razı olur sizde bunu yersiniz ..

ne diyelim afiyet olsun kardeş ...biz almayalım saol

niye yetincez ki çalışmalar sürüyor sürecek daha fazla oy için ama tek şartla !!!!

oda bölücüleri aday yapmadan ...

bölücüleri aday yaparak oy alacağıma almam daha iyi ...

eğer dediğin durumlar olursa bu ülkenin yargısı var polisi var istihbaratı var ..

sizin şu akp niz ergenekona harcadığı çabanın onda 1 ini güneydoğuya harcasın pkk denen bişey kalmaz ..bu sistemlerle güneydoğuyu bir hafta dinle bak alayı çözülüyormu çözülmüyormu ....

ama akp bunları yapmaz ...

akp ne yapar onların orda barınmasını sağlar rakılı balıklı toplantılar yapar ardından danışıklı dövüş oynar aynen senin bu saydığın mesajı millete vermeye çalısır ya sen ya ben alayıma razı olur sizde bunu yersiniz ..

ne diyelim afiyet olsun kardeş ...biz almayalım saol

Keşke dedğin gibi ergenekona harcancak çabayla bitsede kurtulsak 30 bin şehit verildi al bide burdan yak o zaman sadrazamın ikram...

İnşallah çabalarınız sonuç verir çünkü bende dtp ve teferruatlarını hazmedemiyorum.Mhp alsın diyarbakırı sonra gelsin canımı alsın hiç mühim değil...

Dediğim durumların hepsi oldu ama memleketim savcısı içeri tıkmaktan,memlektim askeri kafasına sıkmaktan yıldı usandıda bitiremedi...

Akp bunların at oynatmalarına ses çıkarmasaydı güneş operasyonu nereye yapılıyordu,Türkiye pkk sözde meclisi nereye çökertiliyordu, Akp bunlara sesiz kalsaydı maalesef erzurumdan ötesi olmazdı...

Sizede afiyet olsun oturduğunuz yerden tezahurat yapmaya devam edin...malum 12. adamla maç çevriliyor bu devirde...

Geri