lime wire kullananlar dikkat

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
:durdurun:goz:herkesin kullandığı bir program lime wire ancak son günlerde şarkı indirirken birşeyler gözüme çarptı bilgisayarımda nod32, ad aware,kapersky antiviirüsler var birkaç şarkı indirdim virüslü şarkılar çıktı ve otomatik silindi şarkı
peki ne yapıcaz:
>en iyi antvirüsleri kurmaya ve güncel tutmaya çalışacağız
>1mb dan küçük mp3 indirmicez(resimlerde normal)
>oyun sakın ama sakın indirmeyin
>mp3 lerde wav veya mp3 olmasına dikkat edin .exe yazıyorsa bitersiniz.
>en önemlisi bende öyle yapıyorum kullanmadığınızda silin veya hç kullanmayın.

Yeni sürümde içerik temizleme var bence işe yarıyo

Sürüm bu 5.1.2.0

herkezin bilmesi gereken şeyler bnlar bende dikkat ediorum.. özellikler şarkı adını yazın aratın eğer doğru sarkıcının adı çıkyorsa sorun yok ama sarkı adı sadece yazıyosa serial crack zip vb. yazıyorsa sakın indirmeyin.. windowsun açıklamasına göre virüslerin en çok kaynağı limewire miş.. dikkatt..!!!

limewire kullanmıyorum en iyisi Bearshare...

ya şarkı indirmek için birazcık iyi olabilir ama diğer hiç bişide iyi olmuyo onun yerine save 2 pro kullanarak youtubeden indirin hem mp3 olarak hemde video olarak indirebilisiniz oyun program derseniz zaten hackhell da var eee ne gereği var o zaman zaten lime wör yavaş siliverin gariiii

limewiredan hic bir virus bulasmaz, ancak cahil insanlar bilmeden sarkinin 651.2 KB olucagini sanip akillilik ederek onu indiriyor. Yani bugune kadar birsey olmadigina gore (4 senedir) dahada birsey olmaz.

herkesin kullandığı paylaşım programını kullanmıcaksın abicim..en iyisi,en hızlısı emule..her türlü güvenliği var.parçalar 320 kbps..limewire,kazaa,bearshare,ares yalan..

pro ya hiçmi virüs gelmiyo onlar aynı gnutella ağı üstünden pro nun farkı hızı bnde pro mrk etme

Ben bi keresinde LimeWire üzerinden GTA III indirdim hiç virüs yoktu

dün arkadaşın vistayı silip xp kurdum verileri aktarırken lime wire müziklerin içinde birden çok virüslü dosya çıktı.

birde şuna dikkat lime wirede sol alt köşede 2 ok var yeşil bir yukarı biri aşağıya yukarı doğru olan haraket ediyorsa sizin bilgisayardan bilgi sızıyordur.. o yüzden kullanmıyorum

Geri