Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mitolojiye göre Hz.adem in ilk karısıdır fakat anlasamadıkları ıcın asırı feminist sanırım arkaadas seytanla birlikte olup kötülerin safına gecer ordan cesıtlı olaylar olur gerı cagrılır gelmez erkek cocukları 8 gun kız cocukları 21 gun ıcınde fılan oldurulur o 3 melek ısaretı yanında yoksa fılan
yha hocam bıras cahılce ve cou kısıye gore sanırım sacma bı soru olucak ama lilith in hikayesını bende daha onceden bılıodum ama bu İslam a gore nedır hanı ole bısey yoq sanırm dı mı?? bılgılendırırsenız benı sevınırm
Ana tanrıça kültü ve lilith üzerine bir şeyler yazmaya heveslenerek başlığı açtım ama hem anketin seçenekleri, hem de yazanların kullandığı harfleri (w, q vs..) görünce tiksindim.
Lilith' i bilmeyenlere şaşırmamak gerek. Lilith' i bilseler şaşmak gerek hatta.
Benimde Eskiden Bir Kız Arkadaşım Kullanıyordu Nick Olarak Sorduğumda Bilmiyorum Demişti O Da..sonra Araştırdığımda Farklı Farklı Kaynaklar Çıkınca Bende Tam Emin Olamadım...
adi guzel. neyse seytanla ilk dans eden oymus demek. bana gercekci gelmiyo bu onceden 2 insan vardi falan olaylari. ben evrim teorisine inaniyorum. bence kitapli dinler de kitapsizlarda mitolojik hikayeler. guzel bak bu hikayeyi bilmeyen bir cok insan vardi. bilgilenmis oldular sagolun.
yha hocam bıras cahılce ve cou kısıye gore sanırım sacma bı soru olucak ama lilith in hikayesını bende daha onceden bılıodum ama bu İslam a gore nedır hanı ole bısey yoq sanırm dı mı?? bılgılendırırsenız benı sevınırm
Sana dahilce gelmiş olabilir. Tarih'in en büyük özelliği olayı zamanına göre uyarlamak gerekir. Adamlar kendi yaşam şekilcelerinle Tanrı ve Tanrıçaları ortaya atmışlar. Onlara göre yaşam kurmuşlar. Senin şuanda bildiğin horozu bile adamlar önceden tanrı diye hesaplatmışlar. Bunun gibi bir çok şey var..
yav gelmis islam da yeri ne diye soruyo. mitoloji bolumundesin unutma. ac bi konu islam bolumune orda sor. 'Lilith in islamdaki yeri' diye. beni bu bolumde sadece mitolojik hikayesi ilgilendirir. bu bolumun sorumlu oldugu konuda budur.