Ligin genel durumu değerlendirildiğinde, şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz hangi

Ligin genel durumu değerlendirildiğinde, şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz hangi

• Kullanılan toplam oy
    81

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
sebebleri nelerdir???:melek
43f22fbd_ad.JPG
kupaman.jpg

bence rakibimiz yok, ikinci kim olur diye sorarsanız bjk derim, diğer adaylara göre fikstürü daha iyi, bi seride yakaladılar,

Galatasaray bu sene şampiyon.Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz ise Fenerbahce.Sivas 1-2 hafta sonra gerilemeye başlar...!

federasyon için secim kararında büyük rol oynayan kulubumuzu secim olana kadar büyük tehlikeler bekliyor. gecen hafta bu bariz görüldü.
bu hafta 1senedir macımıza verilirmeyen demirlek sizce tesadüfmü yarın herşey belli olacak
tek rakibimiz federasyon diyorum

|ву єя¢є|;2560242' Alıntı:
Galatasaray bu sene şampiyon.Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz ise Fenerbahce.Sivas 1-2 hafta sonra gerilemeye başlar...!

kATILdım sana erce bu hafta zaten sivas maglup olur ve ondan sonra sivas irtifagı kaybeder...gecen senede bır ara vestel.manısa cok iyiyidi.fenere bir maglup oldular..2.yarıazdaha küme düseceklerdi....:melek fener rakıbimiz​

BEŞİKTAŞIM OLEY BEŞİKTAŞIM OLEEYYYYYYYY OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO FENER
LAMBA OLArAK KOyAk SeNi ORa YAAAAAAAAaaa a a a a a

MaLaTyA DA OlAbİlİR :D EN GÜZELİİİİİ

Bence GS Fortis Türkiye Kupasını Kazanamaz

rakip tabii ki fb olcak yine
ama ben sivas olmasını istiom rakibin :D:D

Rakipmi :saskin
Varmı ßiLdiğiniz :sigara:​

helal sana alpmontana cok guzel cevap vermısın ? şuan sıvas rakıp olmaz bize mod erce nın dedıgı gıbı yavaş yavaş erıyolar besıktaş aynı keza GECEN HAFTA MALUP OLDULAR artık onlarda kan kaybeder ; asıl sorun fenerbahcenın herzamankı gıbı birbirine gırmesi(halen gırmedıler ; ama ınanıyorum) galatasaraya alısamıyende kupa macında maglup olsunlar ve YİNE ELENSINLER ondan sonra kımse tutamaz feneri;hop güm herkes bırbırı arkasından konusur .... aaa unutmadan sevılla macından sonrada bırseyler olabılır bekleyıp gorce zzz :vur şampiyon belli asıl soru 2. KİM OLUR :clap​

Geri