Ligde taciz haftası[+18] =)

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
F.Bahçe maçında şok hareket!

F.Bahçe-Eskişehir maçını izleyenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı! Eskişehir'in kaptanı, sevilen futbolcu Serdar Özbayraktar,kaleci Volkan'a öyle bir hareket yaptı ki...

ligde-taciz.jpg

Eskişehirspor'un sevilen kaptanı Serdar Özbayraktar, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e yaptığı hareketle herkesi şaşkına çevirdi !..

Serdar'ın, Fenerbahçe ceza sahasındaki bir pozisyonda Volkan Demirel'e yaptığı hareket Lig TV kameralarına yansıdı..

Toraman da tacize uğramış

"Cangele bana 6 kez parmak attı"

Beşiktaşlı İbrahim Toraman’ın, Kayseri maçında ’taciz’e uğradığı ortaya çıktı!
Siyah-beyazlıların önceki gün İnönü’de oynadığı maçın ardından Kayserili Cangele’yi Mustafa Denizli’ye şikâyet eden Toraman “Sık sık Cangele’yle tartıştık, kusura bakmayın. Fakat bana 6 kez parmak attı. Böyle bir terbiyesizlik olur mu? Gerçekten kendimi zor tuttum” isyanında bulundu. Denizli ise “Aferin.. Zaten ben de atılacaksın diye çok korktum. Bunlar ne yazık ki futbolun içinde var” diyerek, oyuncusunu teselli etti.

ne olacak canım okulda size böyle şakalar yapmadılar mı sanki :)

ya kameralar ve seyirci olmasaydı

zaten es-es'te top oynamayan tek tük adamLardan biri Serdar,onun da iLgisi başka yönLere napaLım.. :hhmanD

erkeklerin arkadaşlık ilişkileri oldukça farklıymış :)

puağağağa koptum

serdar napıon olm

ne olacak canım okulda size böyle şakalar yapmadılar mı sanki :)

o zaman bi duvara dayan sokakta gelen gecen parmak atsın :D:D
normal bişey değil ingiltere ligindeki gay futbolcularla dalga geciorduk basımıza geldi su olanlara bak :D

bunlar futbola gölge düşürüyorlar

Geri