LG'nin Megapiksel Canavarı !

KnowN

BiR uMuTTuR YaŞaMaK !
Reaction score
0
SoNuNDa 'EyvaH' DiyeCeĞiM ŞeyLeRe, BaŞıNDa 'EyvaLL
20091205115349_lg.jpg

LG Megapiksel çıtasını yükseltiyor.

LG Electronics, cep telefonunda Megapiksel savaşlarına katılmakta kararlı. İşte firmanın son hamlesi.

Bazı iddialara göre LG Electronics ilk 12 Megapiksel cep telefonu üzerinde çalışıyor. Cellpassion.com portalı, KM900 Arena cep telefonlarının üst seviye sürümlerinden bahsediyor. Arena Max KU9400'ün çoktandır Wi-Fi birliği tarafından sertifikalandığı söyleniyor.

Piksel devi kamera ve WLAN'ın yanında KU9400'ün devasa bir dokunmatik ekranı (5 inç) olduğu da söylentiler arasında. Şu anki en büyük ekran HTC HD2 telefonunda yer alıyor (4,3 inç). Diğer detaylar henüz belli değil. LG'nin kendisi cep telefonu hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı.

Samsung Pixon M8910 ve Sony Ericsson Satio hatırı sayılır süreden beri satışa sunulmuş, 12 Megapiksel cep telefonları arasında yer alıyor.

Bilgi için: LG
Telefon: (212) 222 61 44

lg artık sınırları zorlamıyor yeni sınır çiziyor onu zorluyor ...

Bundan 4-5 sene önce Chip dergisinde bir haberde samsung un 14 megapiksellik kamerayı cep telefonuna entegre ettiği yazıyordu O haberi okuduğumdan beri bu sınırları zorlama olayına felan inanmıyorum Çünkü büyük firmalar Rekabet olmasın diyerekte her modeli sindire sindire piyasaya sunuyorlar Bilmem anlatabildimmi Bunlar piyasa ekonomisinin cilveleri yani Hemen her bulduklarını piyasaya sürseler gelecek sene ne yapacaklar

Bundan 4-5 sene önce Chip dergisinde bir haberde samsung un 14 megapiksellik kamerayı cep telefonuna entegre ettiği yazıyordu O haberi okuduğumdan beri bu sınırları zorlama olayına felan inanmıyorum Çünkü büyük firmalar Rekabet olmasın diyerekte her modeli sindire sindire piyasaya sunuyorlar Bilmem anlatabildimmi Bunlar piyasa ekonomisinin cilveleri yani Hemen her bulduklarını piyasaya sürseler gelecek sene ne yapacaklar

altını çiziyorum yazdıklarının :001_smile:

Ya bunlar fotoğraf makinasına SimKart entegresi koyuyorlar galiba...

-Abi fotoğraf makinası alacaktıkta..
-Ne tür bir şey arıyorsunuz?
-Kararsızız abi.
-Elimde Şöyle bir şey var. Samsung Pixon 8910 sim kart destekli. Arama yapabiliyor.

Hehehe!

Geri