LG Cookie - KP500 telefonuna nasıl tema kuruluyo?

efes44

New member
Reaction score
0
baslıktada dedıgım gıbı LG Cookie - KP500 telefonuna nasıl tema kuruluyo?

nette bazı anlatımlar var ama hiçbiişi anlasılmıyor bılen varsa bı turk arkadasımız yardımcı olursa sevınırım

tesekkurler...

cevap beklıyorum...

neden kardesım yanlısın var tema kuruluyo programı pek bılemem ama oyunda kuruluyo bırsuru kurdum ben oyun ama temayı beceremedım ugrasmak gerek galıba bıde net bı anlatım yok

şimdi :D
telefonun için oyun program zamanla çıkar bekliceksin
tema v.b kurmak
java şeklinde temalar olur indirir telefona atar kurarsın
oyunlar programlar da bu şekilde

youtubede cesıtlı vıdeoları var kardes ama kurulumu java ıle deıl acayip farklı programlar kullanıyor ama detaytlı deıl pek bıde elındekı dosyaalar yok bende bıde onu kuranlar yabancı elbet bı turk vardır yaw bı yardım etsenız bılenlere seslenıyorum:D

yorumlar ıcın teşekkurler

kimse yardım etmıcekmi ya bi allahın kulu bılmıyomu sunu kacgundur ugrasıyorum yaw bi anlatın sunu
bizde yapalım lutfen

kimse yardım etmıcekmi ya bi allahın kulu bılmıyomu sunu kacgundur ugrasıyorum yaw bi anlatın sunu
bizde yapalım lutfen

Konuyu takip ediyormusun ona göre yardimci olmak isterim,cünki bosa ceviri yapmak istemiyorum o kadar seyi ve söyle söyleyeyim lg kp500 ün temasini degistirebiliyorsun!

baslıktada dedıgım gıbı LG Cookie - KP500 telefonuna nasıl tema kuruluyo?

nette bazı anlatımlar var ama hiçbiişi anlasılmıyor bılen varsa bı turk arkadasımız yardımcı olursa sevınırım

tesekkurler...

cevap beklıyorum...

merak etmeyin turkce biliyorum

Geri