Levent Erdoğan.. "önce Denizli, Sonra Başkan Gitmeli

46934558

New member
Reaction score
0
Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat. (MUSTAF
34848.jpg

Beşiktaş'da yönetim içinde de büyük kargaşa yaşanıyor.. Siyah Beyazlı kulübün AS BAŞKANI Levent Erdoğan, durumu YÜREKLER ACISI olarak değerlendirdi ve KAVGADA SÖYLENMEYECEK SÖZLER SÖYLEDİ..

Ntv deki Yüzde Yüz futbol programında canlı yayına katılan, Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını cevaplayan Beşiktaş kulübü AS BAŞKANI LEVENT ERDOĞAN , MUSTAFA DENİZLİ ve BAŞKAN DEMİRÖREN'i istifaya davet etti..

İŞTE ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

yürekler acısı tarihinde 6 maçta 12 puan kaybetmedi.. Bunun hesabı hoca da yönetim de başkan da verecek.
Konuştuğum ağzıma tıkandı. Mahallenin delisi dediler. sivri dilli dediler.. Söylediklerimi eksik buluyorum. Şimdi konuşuyorum ama acaba zamanı geçti mi?
Başkanla fikir ayrılığı yok hadiseler ayrılığı var.
Bunda herkesin payı var.. Ben görevimi sonuna kadar götüreceğim. İstifa çok kolay.. Ama istifa edecek çok kişi var benim önümde..
Aldıklarını vererek önce Teknik Direktör..
Ardından başkan Demirören istifa etmeli...
Beşiktkaş geçen sezon taraftarının duaları ile şampiyon oldu..
İçten dualarla oldu..
Onlar kaybetti biz şampiyon olduk.
Buna başarı mı diyorsunuz..
Beşiktaş büyük takımdır her zaman layık olduğu yere ulaşır..
Çözümün de sabrın da sonu kalmadı..
Taraftarın yüzüne bakacak durumumuz kalmadı. Yönetici olarak maske ile dolaşıyoruz..

turkspor.net

Bugün suratına bağırdıklarımdan biri de buydu.

ßöyle adamlar nasıl BJK'de yönetici olur hayret daha 2 lafı bir araya getirip konuşamazlar..

bu yonetimdeki herkez gitmeli tabi ki sende

Bırakın yönetim kendini yiyip bitirsin. Bence Denizli kalmalı. Ve tam yetki verilmeliki kendi başına istediği gibi davransın bu şekilde başarısız olursa tamam derim takım başarısız şu durumda takımdan çok yönetim hatalı

Aslında bu hokkabazın yönetilmesi lazım.

NTVSPOR'da Da Çok Saçma Konuştu, Bir Diyor Başkan Benim Herşeyim, Bir Diyor DenizLi Ve Başkan SuçLudur GitmeLidir, Amacı Ne, Ne Yapmak İstiyor AnLamadım, ZırvaLadı Durdu...

Bir As Başkan BöyLe OLmamaLı, As Başkan DeniLen Adam Ortamı SakinLeştiren, Camia'yı BirLeştirici OLmaLı...

bu adam ilk defa bugün doğru konuştu? zaten diyeceğinide dedi hele bi mustafa denizli yıldırım demirören gitsin sonra ben giderim önemli olan bu dedi bencede haklıydı beşiktaş bi asbaşkanın gitmesiyle düzelecek bi takım görüntüsü vermiyor öncelikle başkan istifa etmeli

senin gibi yüzsüzLeri Türk futboLunda görmek istemiyoruz.. son 8-9 yıLdır Beşiktaş yönetimine bi tane 'adam' giremedi sizin gibiLer yüzünden; CeLaL KoLot'undan Levent Erdoğan'ına hepiniz aynısınız kimse kusura bakmasın,hem beceriksiz hem yüzsüz..
Bırakın Beşiktaş'ı da Türk futboLu kazansın..!

Hepsi birden gitsin.Beşiktaş'a yeteri kadar zarar verdiler.

Geri