Letıtbıt Password

asduskunn

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar ya su letitbit e isim dustu ve password bulamıyorum herseyin sifresini buluosunuz rapidshare in bile baktım siteye bi letitibit password yok, bilen varsa aktif bi sifre yardımcı olabilir mi yaa, microsoft flight simulator indircem tek link letitbit ten indiremiyorum. tesekkur ederim

hehe ona gerek yok litit in linkini kopyala google dil araçları kısmına gel Web sayfasını tercüme et kısmına linki yapıştır tercüme et butonuna bas o zaman şifreyi göreceksin daha hızlı indirmek içinse 89 olan yeri 81 yapman yeterli olacaktır kolay gelsin :D

detaylı bilgi için buraya bakman yeterli olacaktır..:)

http://www.hackhell.com/resimli-pro...bitnet-ten-dosya-indirme-resimli-anlatim.html

yanlıs anlamazsan bende hehe dicem cunku bunu biliorm ben zaten su anda o sekilde indiriyorum ama 89 degil 800 cıkıo o dediin yerde onu da internet download manager la indiriyorum indir your dowload link yazan yere tıklayınca direk idm cıkıo start download falan zaten onun uzerince o 8000 i 81 yapamıyorum ama onu kopyalayıp adres cubuguna yapıstırıp 81 yaparsam da bu sefer de access is denied dio hadi gel de sen yap ben link vereyim dene olursa tebrik etcem

http://translate.google.com/transla...tor-X-Deluxe---Razor1911.rar.html&sl=en&tl=tr

hatta cıkan da bu uyarı

sen sade letit linkini gönder gösterecem

arkadaşım doğru yoldasın işte neden prüzlük çıkarıyorsun onu anlamadım bak resimli olarak gösteriyorum

google dil araçları kısmından siteyi tercüme ettim

özgür yazan kısmı tıkladım ve karakterleri girdim dosyayı indir dedim

60 sn bekledim

download linkini tıkladım

ve sonuç :

mb5q11.jpg

gördüğün gibi müthiş hızda ve devam edebilme olanağıda mevcuttur.. tekrardan kolay gelsin

sanırım 81 olayı yüksek boyutlu dosyalar için geçerli değil

bak resimli açıklamaları yapıyorum duraklat kısmı ise ana pencereyi açıp durdur yaparsan üstüne devam et tıklarsan oda çıkacaktır ben sadece göstermelik olarak uyguladım :D

29fy3cx.jpg

v5ick2.jpg

9gegrr.jpg

v41paf.jpg

kolay gelsin umarım daha iyi açıklayıcı olmuştur :D

not olarak şunuda ekleyeyim çabaların boşuna gitmesin die

birgün gelirde devam etmesse aynı işlemi birdaha yap ama bu sefer download linkini al download manager ana penceresini aç yarım kalan dosyayı iki kere tıkla linki değiştir tamamdır..

güzel açıklamışsın blade:D

askduskun o 8000 i değiştirmeden indirdiğin zaman ne çıkıyor ? şuanki bağlantı hızınla kaç kb ile indiriyorsun dosyaları?

bak 8000 yazısını değiştirmeden yaptım.1 mbit ile yaptığım hıza bak.
119yyvb.jpg

ikinize de tesekkur ederim oldu da hızda problemim yoktu o seninki gibi hızlı iniyo zaten ben bu 8000 layını degistirememkten sikayetciydim bi de duraklat konusundan olnlar da oldu ama su var bi de dielim duraklattık devam edicekmi bu bilmeden duraklatmayayım simdi devam etmicekse

eder rahat ol

bak bazen linkler değişiyor sabit kalmıyor o zaman yapman gereken tekrar aynı işlemi yapman linki alıp download managerda indirdiğin dosyaya eklemen bunuda yapmak için indirdiğin dosyayı iki kilik yaparak varoldan link ile yeni link değiştirmen

birdaha yazmıyacağım ha..

Geri