leptoptan anlayanlar yardım

hocam aynı özellikler değil sony vaio i3 işlemci hp ise i5 aralarında fark var ama bence sen sony vaio al zaten sony nin tartışması bile olmaz sony'yi alman daha mantıklıdır. Ama sen illa markanın önemi yok diyorsan hp'yi al.

tavsiyem sony vaio'yu almandır.

hp nin özelliklerine kanma sakın.ben kandım hp aldırdım kardeşime pc nin işlemcisini %80 lere falan düşürüyorum aksi takdirde çok ısınıyor.işlemci %0 da iken 60 derece pc.

sana yapılan işlemleri sayayım istersen;fan,harddisk değişti,bunlar bozuk çıktı sonra servis ekranın içine etti onu da değiştirdi,şimdi bi sorun daha var ama bilerek vermiyorum servise çünkü pc yi mahvediyorlar.

pc yi değiştirmiyorlarda,50 tane bahane uydurdular.

sakın hp alma,sony yi al.

sonra servisin yolunu ezberlersin ben gibi.

hp sildim o zaman sony nin fiyatı bi ara 1300 kadar dusmustu kacırdım,suan 1600 dusmesini bekliyorum.bu fiyata baska onerisi olan varmı 1500 gecmesin.

merhabalar. arkadaşım sana br mühendi olrak tavsiyem kesinlikle ne hp nede sony alma. her 2sinde de aşırı derecede ısınma sorunu var. sana tavsiyem toshiba

Bu aralar hatta bu yıl fiyatların düşmesi zor. Japonyadaki üzücü doğal afetten dolayı
aşırı ısınma çeşitli nedenlere bağlıdır. ama hp de her zaman olan bişi (nedenini hiç anlamadım)

birde elektronik işi şans işidir.yalnız şunu da söliyim ısınma için bişi söleyemem çünkü her markada olabilir ama hp nin hepsinde var ısınma sorunu =) bende toshiba var memnunum.

sony yada toshiba alabilirsin.laptopta ilk kaliteye önem ver içindekilere değil.

birde sony alcaksan gidip sony bayilerinden al.

İkisinide Alma :melek
Asus Al Lenovo Al :)
Hp Her Türlü Sıkıntı Servis Yönünden Kalite Yönünden
Sony İse Yedek Parça Sürücü Destek Gibi Şeylerde Sıkıntı

Geri