leptoplara özel bi xp var mı

hkapro

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bende acer aspire 5520 g model bi leptop var,bende xp dark edition, xp ultimate edition,xp pro black edition,perfect xp sp3,xp sp2 ve xp sp3 cdleri var,

1.bunlardan hangisini kurmalıyım??

2.yoksa leptop'a özel bi xp kullanmalıyım,bu xp'ler leptop'a zarar verir mi?

3.Bunun için ne önerirsiniz?

Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkür.

NOt:Sayın admin kardeşim buraya soru sorulabiliyormuydu bilmiyorum ama hata işlediysem af ola...

kardes aslında modellere gore var modleın driverlerını felan barındırıor içinde tek farkı o zaten...

fark etmez dostum kafana göre kur ama yınede her zman en guncel olanı kur derım su andada en guncel sp var onu kur .....

vista kuruluysa xp ye düşmek için xp downgrade cd leri var int bulabilirsin tr de var

normal xp kaldırmıyorsa 98 kur edition felan olmaz lite xp ler var onları kurabilirsin arşivimizde mevcut

Bende acer 5920g var. Conax Edition 7 yi indirip içinede laptop umun driverlerini entegre ettim. Sonuç; Muhteşem !!!

sen beni dinle laptoplar için xp eski kalır vista kur pil denetimi ekran denetimi tuş denetimi daha iyi ama az bekle windows 7 yi bekle laptopla işletim xp geldiyse onu kur oda olur ama vista
laptop için yapılmış vista ultimate laptoplara özldir bnde kullanıyorum vista home edition ve ultimate
süper xp de pilim 1 saat gidiyordu vistada 2.30 dk

aradığın şey burada...

güncel.. orj... sata destekli(laptoplar için birebir achı raid gibi bios ayarlarıyla oynamayı grektırmez(ki) laptopda bunu yapamassın... ayrıca konunun we xpnın sornsz calıstıgının garantısını werırım... teknik serwis calısanıyım xp ye donmek ısteyenlere bu işletim sistemini yukluyorum...

link burada buyur...

http://www.hackhell.com/hut-program...jinal-xp-sp3-tr-|guncel|-|sata-amp-raid|.html

Geri